Udruga studenata knjižničarstva Ex libris iz Zadra, u suradnji s Odjelom za knjižničarstvo Sveučilišta u Zadru i Savjetom mladih Grada Zadra poziva Vas da prisustvujete na konferenciji pod imenom Dani studenata knjižničarstva (DASKA). Dani studenata knjižničarstva održavaju se već četvrtu godinu zaredom.

     Tema ovogodišnjeg skupa je „Mladi kao korisnici knjižnica“, a održati će se 07.05.2011. (subota) na Novom kampusu Sveučilišta u Zadru u dvorani 33. (ulica dr. Franje Tuđmana 24i) s početkom u 9.30 h.

       Mladi čine specifičnu skupinu korisnika knjižnica koja ima drukčije potrebe i interese od djece i odraslih korisnika, te im se često ne posvećuje dovoljna pozornost. Željeli bismo ukazati na problematiku mladih kao specifične skupine korisnika knjižnica, ukazati na knjižnice, odjele i programe za mlade, građu za mlade, te ukazati na stručne probleme s kojima se knjižnice i knjižničari susreću u radu s mladim korisnicima knjižnica.

 

 S izrazima poštovanja  

                           Udruga studenata knjižničarstva Ex libris

Odjel za knjižničarstvo Sveučilišta u Zadru

Savjet mladih Grada Zadra

Vezane fotografije

Pozivnica na  skup pod nazivom ''Mladi kao korisnici knjižnica'' Pozivnica na  skup pod nazivom ''Mladi kao korisnici knjižnica''

Vezani dokumenti

Dokument Program_DASKA_2011.pdf