Udruga studenata knjižničarstva Ex libris iz Zadra, u suradnji s Odjelom za knjižničarstvo Sveučilišta u Zadru i Savjetom mladih Grada Zadra Vas poziva da svojim izlaganjem aktivno sudjelujete na konferenciji pod imenom Dani studenata knjižničarstva (DASKA). Tema ovogodišnjeg skupa je „Mladi kao korisnici knjižnica“. 

       Mladi čine specifičnu skupinu korisnika knjižnica koja ima drukčije potrebe i interese od djece i odraslih korisnika, te im se često ne posvećuje dovoljna pozornost. Željeli bismo ukazati na problematiku mladih kao specifične skupine korisnika knjižnica, ukazati na knjižnice, odjele i programe za mlade, građu za mlade, te ukazati na stručne probleme s kojima se knjižnice i knjižničari susreću u radu s mladim korisnicima knjižnica.

      Dani studenata knjižničarstva održavaju se već četvrtu godinu zaredom. Konferencija će biti održana  07. svibnja 2011. na Sveučilištu u Zadru (Novi Kampus). Ukoliko biste željeli doprinijeti skupu svojim izlaganjem na navedenu temu, sažetke možete slati na e-mail adresu exlibris.ozk@gmail.com.

        Sažetak bi se trebao sastojati od maksimalno 500 riječi. Jezik konferencije je hrvatski, a rok za predaju sažetaka je 25. travnja 2011. Bilo bi nam veliko zadovoljstvo kada biste naš program  obogatili svojim predavanjem.

S izrazima poštovanja

Udruga studenata knjižničarstva Ex libris

Odjel za knjižničarstvo Sveučilišta u Zadru

Savjet mladih Grada Zadra

Vezane fotografije

Poziv za slanje sažetaka ''Mladi kao korisnici knjižnica''