Povodom prestoječih božićnih i novogodišnjih blagdana Savjet mladih Grada Zadra priprema humanitarni projekt pod nazivom ''Domu na dar'' namijenjen korisnicima Doma za odgoj djece i mladeži Zadar, u sklopu navedenoga projekta priprema se humanitarna prodaja božićnih ukrasa koja će se održati u subotu 18.12. s početkom u 9 h na Narodnom trgu svrha prikupljanja novčanih priloga ima za cilj nabavu neophodnih stvari potrebnih za provedbu radionica koje su iznimno bitne u preodgoju djece i mladeži u Domu.

Povodom prestoječih božićnih i novogodišnjih blagdana Savjet mladih Grada Zadra priprema humanitarni projekt pod nazivom ''Domu na dar'' namijenjen korisnicima Doma za odgoj djece i mladeži Zadar, u sklopu navedenoga projekta priprema se humanitarna prodaja  božićnih ukrasa koja će se održati u subotu 18.12. s početkom u 9 h na  Narodnom trgu svrha prikupljanja novčanih priloga ima za cilj nabavu neophodnih stvari potrebnih za  provedbu radionica koje su iznimno bitne u preodgoju djece i mladeži u Domu.

            Istog dana u multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar s početkom u 18 h održati će se tribina pod nazivom ''Nasilje među mladima i posljedica nasilja u obitelji''. Organiziranjem tribine Savjet mladih ima potrebu ukazati na što veći problem nasilja među mladima koji iz godine u godinu prima sve veće razmjere, želja nam je potaknuti mlade na suradnju i dijalog a ne na međusobne konflikte i poticanje nasilja.

Gosti tribine su:

Tatjana Vukman prof. pedagogije i psihologije ,supervizor socijalnog  rada i ravnateljica Doma za odgoj djece i mladeži Zadar

Vedrana Perić dipl. psiholog iz Škole primjenjene umjetnosti i dizajna u Zadru

Anamarija Jurišić predsjednica Učeničkog vjeća Škole primjenjene umjetnosti i dizajna u Zadru

te predstavnik Ministarstva unutarnjih poslova za maloljetničku delikvenciju.

Pozivamo sve zainteresirane da se odazovu na humanitarnu prodaju i tribinu.

Vezane fotografije

Domu na dar Domu na dar