10. Dani izvannastavnih aktivnosti osnovnih škola Grada Zadra - „GRAD NA DAR“
10. Dani izvannastavnih aktivnosti osnovnih škola Grada Zadra - „GRAD NA DAR“
Petak, 7.lipnja.

Jubilarni, 10. Dani izvannastavnih aktivnosti osnovnih škola Grada Zadra, s temom „Grad na dar“ održat će se 7. lipnja 2019. godine. Ovogodišnja tema podcrtava misao kako smo ovaj prekrasan grad dobili na dar od onih prije nas, a naša ljubav će ga učiniti darom za one sutra, dar za vječnost.

Plakat za ovogodišnje Dane je osmislio Mario Javoran, likovni umjetnik, koji je bivši stipendist Grada Zadra, a nagradnu igru „traženja blaga“ o poznavanju našeg Grada, u kojoj će najbolji učenik/ca osvojiti vrijednu nagradu, je osmislila također bivša stipendistica Grada, Lucija Plantak.

Program započinje u 10:00 sati na Narodnom trgu, kada će biti objavljen i pobjednik nagradne igre „5 za peticu!“, a nastavlja se predstavljanjem osnovnih škola Grada Zadra na gradskim ulicama i trgovima.

Svečana dodjela nagrada najboljim učenicima i mentorima na državnim natjecanjima, uz prigodni program, koji su također pripremili učenici zadarskih osnovnih škola, održat će se u Hrvatskom narodnom kazalištu Zadar istoga dana, s početkom u 19:00 sati.

Pridružite nam se, prošetajte, obiđite štandove zadarskih osnovnih škola i pogledajte sve ono što će naši učenici i ove godine pokazati, a na čemu su vrijedno radili tijekom protekle školske godine. Njihovi radovi i talentiranost svake godine nas iznova i na poseban način raduju, te vidimo kako darovitost ne poznaje granice.