U sklopu projekta Škola PUNa mogućnosti Kazalište lutaka Zadar izvelo je devet edukativnih predstava za djecu od 1. do 4. razreda u školama na području grada Zadra. Riječ je o predstavi 'Priča o različitosti' kojoj je cilj senzibilirati uzrast nižih razreda o pravima i mogućnostima te problemima s kojima se susreću djeca s teškoćama. Predstava u maniri neverbalnog teatra sa ekspresivnim scenskim pokretima sastavljena je od nekoliko manjih priča posvećenih raznim oblicima različitosti koje susrećemo u svakodnevnom životu. Ansambl Kazališta lutaka Zadar nastupio je u sastavu glumaca: Tamara Šoletić, Gabriela Meštrović Maštruko Anđela Čurković Petković, i Josip Mihatov. Redatelj predstave je Davor Grzunov, a koreografiju je osmislila Sanja Petrovski.

Projekt Škola PUNa mogućnosti, ukupne vrijednosti 2.665.725,40 kuna, sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda u ukupnom iznosu bespovratnih sredstava od 2.339.152,86 kuna.

Grad Zadar kao nositelj provodi projekt u razdoblju od 17. kolovoza 2015. do 16. kolovoza 2016. u partnerstvu s devet gradskih osnovnih škola (OŠ Stanovi, OŠ Bartula Kašića, OŠ Zadarski otoci, OŠ Krune Krstića, OŠ Šime Budinića, OŠ Šimuna Kožićića Benje, OŠ Petra Preradovića, OŠ Smiljevac i OŠ Voštarnica), s ciljem osiguravanja pomoćnika u nastavi učenicima s teškoćama koji su integrirani u redovite i posebne odgojno-obrazovne ustanove.