Savjet mladih Grada Zadra i udruga "Eko - Zadar" organiziraju Buvljak u prostorima kluba Arsenal. Buvljak će se održati 19. veljače i trajat će od 10 do 14 h.

S ekološkog aspekta organiziranjem buvljaka se utječe na reduciranje otpada kojeg svakodnevno gomilamo i odbacujemo. S tim ciljem smo se okupili da mladima, ali i drugim zainteresiranim građanima/kama ponudimo mogućnost da nešto kupe ili doniraju. Zainteresirani građani i građanke na buvljak mogu donijeti predmete, knjige i odjeću koju žele pokloniti, zamijeniti ili prodati po simboličnoj cijeni.

Zbog što jasnije i kvalitetnije organizacije samog događaja, potrebno je poslati prijave za sudjelovanje na e-mail ekozadar@gmail.com, (ili tel. 023 300 119), i na facebook/eko zadar od 10.do 17. veljače. U prijavi je potrebno navesti vrstu predmeta koje osoba donosi. Buvljak nije namijenjen prodaji antikviteta. Ukoliko neprodane, nepoklonjene i nezamijenjene predmete ne žele zadržati sudionici buvljaka mogu ih donirati Crvenom križu. Organizatori će, u tom slučaju, osigurati dolazak vozila Crvenog križa prvog radnog dana po završetku buvljaka.

Buvljak nije samo urbani sajam gdje se može zaraditi prodajom nepotrebnih stvari, nego on ujedno i simbolizira brigu za okoliš kao i socijalnu osjetljivost koju Savjet mladih Grada Zadra i udruga ''Eko-Zadar'' pokušavaju promicati svojim radom.

Nadamo se da ćete se odazvati našem pozivu i hvala Vam unaprijed!

Savjet mladih Grada Zadra

Osobe za kontakt:

Ivan Genda, 0959039112

Zlatko Bukač, 0989019661

Vezane fotografije

Poziv Savjeta mladih Grada Zadra i udruge ''Eko – Zadar'' na Buvljak u klubu Arsenal, 19. veljače

Vezani dokumenti

Dokument BUVLJAK_POZIV.pdf