DELEGACIJA JUŽNOKOREJSKOG MINISTARSTVA TRGOVINE, INDUSTRIJE I ENERGIJE POSJETILA ZADRU NOVU
DELEGACIJA JUŽNOKOREJSKOG MINISTARSTVA TRGOVINE, INDUSTRIJE I ENERGIJE POSJETILA ZADRU NOVU
Održan sastanak između delegacije od trideset članova iz Južne Koreje i djelatnika Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRE NOVE.

Delegaciju Južne Koreje koju čine predstavnici južnokorejskog Minstarstva trgovine, industrije i energije  dočekala je ravnateljica ZADRE NOVE, Sanja Peričić zajedno sa suradnicama Renatom Marušić, voditeljicom Odjela za provedbu EU projekata i  Anom Dušević, savjetnicom u Odjelu za pripremu EU projekata.
Tijekom sastanka upoznale su predstavnike korejskih institucija sa radom i aktivnostima ZADRE NOVE. Poseban naglasak je stavljen na područje strateškog planiranja i implementacije strategija na regionalnoj i lokalnoj razini te mjere i načine podrške malom i srednjem poduzetništvu kroz usluge i servise posebno njima namijenjene.
 Značajan dio u prezentiranju rada ZADRE NOVE odnosio se na djelovanje One step service center-a za investitore gdje su prisutnima prezentirani načini pružanja podrške potencijalnim investitorima kao i olakšice koje im stoje na raspolaganju. Potom su im predstavljeni ključni projekti Zadarske županije spremni za prihvat investitora. U završnom dijelu predstavljena je EU suradnja i primjeri uspješno provedenih EU projekata.
Predstavnici korejskih institucija zadovoljni su viđenim i izrazili su želju za nastavkom suradnje kao i prijenosom znanja viđenih u ZADRI NOVOJ.

 

Vezane fotografije

DELEGACIJA JUŽNOKOREJSKOG MINISTARSTVA TRGOVINE, INDUSTRIJE I ENERGIJE POSJETILA ZADRU NOVU DELEGACIJA JUŽNOKOREJSKOG MINISTARSTVA TRGOVINE, INDUSTRIJE I ENERGIJE POSJETILA ZADRU NOVU DELEGACIJA JUŽNOKOREJSKOG MINISTARSTVA TRGOVINE, INDUSTRIJE I ENERGIJE POSJETILA ZADRU NOVU