Delegacija Ministarstva regionalnog razvoja i EU fondova na radnom sastanku u Gradu Zadru i s otočanima na Molatu
Delegacija Ministarstva regionalnog razvoja i EU fondova na radnom sastanku u Gradu Zadru i s otočanima na Molatu
Sastanak na temu vodoopskrbe zadarskih otoka.

Gradonačelnik Grada Zadra, Branko Dukić , sa suradnicima, zamjenicom Jagodom Surać, pročelnikom Ivicom Katićem i direktorom komunalne tvrtke Vodovod d.o.o. Zadar, Tomislavom Metkom, održao je radni sastanak s pomoćnicom ministrice regionalnog razvoja i EU fondova, Gabrijele Žalac, gospođom Tajanom Huzak i suradnicima. Tema sastanka bila je vodoopskrba zadarskih otoka sukladno novom Zakonu o otocima i Pravilniku o isporuci pitke vode na otoke koji je u proceduri donošenja.

Nakon sastanka delegacija Ministarstva i Grada Zadra uputili su se na otok Molat. Kako je prijedlog novog Pravilnika o isporuci vode na otoke od sutra na savjetovanju s javnoscu, mjestani su imali prigodu izravno iskazati svoje zahtjeve i istaknuti posebnosti i specificnosti otoka Grada Zadra. Tijekom posjeta obisli su i dovrseni Projekt sanacije Društvenog doma u Zapuntelu koji je sufinanciran iz Programa razvoja otoka za 2016.g. i Projekt uređenja biciklističke staze na otoku Molatu koji odobren iz Programa razvoja otoka za 2019.g. Sastanak s predstavnicima mjesnih odbora otoka Molata (MO Molat, MO Brgulje i MO Zapuntel) i zainteresiranim građanima u Društvenom domu u Molatu bila je prigoda za razgovor o komunalnim potrebama ovih otocnih mjesta s naglaskom na crpljenje septickih jama, uredjenja plaze, javne rasvjete, ali i uredjenje drustvenih prostorija te nedostatka igralista za djecu.

 

Vezane fotografije

Delegacija Ministarstva regionalnog razvoja i EU fondova na radnom sastanku u Gradu Zadru i s otočanima na Molatu Delegacija Ministarstva regionalnog razvoja i EU fondova na radnom sastanku u Gradu Zadru i s otočanima na Molatu Delegacija Ministarstva regionalnog razvoja i EU fondova na radnom sastanku u Gradu Zadru i s otočanima na Molatu Delegacija Ministarstva regionalnog razvoja i EU fondova na radnom sastanku u Gradu Zadru i s otočanima na Molatu Delegacija Ministarstva regionalnog razvoja i EU fondova na radnom sastanku u Gradu Zadru i s otočanima na Molatu Delegacija Ministarstva regionalnog razvoja i EU fondova na radnom sastanku u Gradu Zadru i s otočanima na Molatu Delegacija Ministarstva regionalnog razvoja i EU fondova na radnom sastanku u Gradu Zadru i s otočanima na Molatu