Prijem za veleposlanika Crne Gore u Hrvatskoj, Nj. E. g. Boru Vučinića
Prijem za veleposlanika Crne Gore u Hrvatskoj, Nj. E. g. Boru Vučinića
Razgovori o suradnji Zadra i crnogorskih gradova.

U Maloj vijećnici Grada Zadra upriličen je prijem za veleposlanika Crne Gore u Hrvatskoj, Nj. E. g. Boru Vučinića. Veleposlanika su, u ime gradonačelnika, primili zamjenici Ante Babić i Jagoda Surać.

Zamjenik Babić uputio je riječi dobrodošlice veleposlaniku Crne Gore, a na susretu se razgovaralo o mogućnostima suradnje između Hrvatske i Crne Gore na lokalnoj razini, odnosno Zadra i crnogorskih gradova. Navedena je, upravo ove godine, pokrenuta suradnja u okviru UNESCO-vog projekta „Obrambeni sustavi Republike Venecije 16. i 17. stoljeća“ u kojem su zajedno Zadar i Kotor, te gradovi Bergamo, Peschiera del Garda, Palmanova i Šibenik. Veleposlanik Vučinić predložio je proširenje suradnje i na grad Tivat. Veleposlanik Crne Gore sudjelovao je danas kao gost na proslavi Dana zadarskog Sveučlišta, Dies academicus, te je iskoristio prigodu i razgovorao s rektoricom sveučilišta o proširenju suradnje s Univerzitetom Crne Gore.  

Vezane fotografije

Prijem za veleposlanika Crne Gore u Hrvatskoj, Nj. E. g. Boru Vučinića Prijem za veleposlanika Crne Gore u Hrvatskoj, Nj. E. g. Boru Vučinića Prijem za veleposlanika Crne Gore u Hrvatskoj, Nj. E. g. Boru Vučinića Prijem za veleposlanika Crne Gore u Hrvatskoj, Nj. E. g. Boru Vučinića Prijem za veleposlanika Crne Gore u Hrvatskoj, Nj. E. g. Boru Vučinića