Otvorena 22. ljetna akademija za razvojnu rehabilitaciju
Otvorena 22. ljetna akademija za razvojnu rehabilitaciju
Akademija za razvojnu rehabilitaciju, u organizaciji Sveučilišta u Zadru i Opće bolnice Zadar.

Na Novom kampusu Sveučilišta u Zadru otvorena je 22. po redu Ljetna akademija za razvojnu rehabilitaciju, u organizaciji  Sveučilišta u Zadru i Opće bolnice Zadar. Nakon 20 godina održavanja u Veloj Luci, posljednje dvije godine ona se održava u Zadru.

U ime Grada Zadra sudionike je pozdravila zamjenica gradonačelnika Jagoda Suraći obratila im se prigodnim riječima: -Sustavna i trajna edukacija, razmjena znanja i iskustava, usvajanje novih spoznaja i visoka motiviranost za istraživačkim radom čini naše društvo društvom znanja i izvrsnosti. Zato me raduje svaki novi susret znanstvenika i stručnjaka u Zadru čiji rad doprinosi čitavoj našoj zajednici. Posebno se radujem ovakvim okupljanjima na području medicinskih znanosti. Suradnja zadarske Opće bolnice i Sveučilišta već godinama kontinuirano pridonosi najvišim stručnim dosezima podižući znanja i vještine naših stručnjaka na dobrobit čitavoj zajednici.

Stručna usavršavanja 22. Ljetne akademije namijenjena su liječnicima, specijalistima pedijatrije i užeg područja dječje neurologije, specijalistima fizijatrije i medicinske rehabilitacije, specijalistima obiteljske medicine i specijalizantima navedenih struka, medicinskim sestrama, radnim terapeutima, fizioterapeutima, psiholozima, logopedima, edukacijskim rehabilitatorima, odgojiteljima, učiteljima i roditeljima. Akademija traje od 26. do 30. kolovoza.

Vezane fotografije

Otvorena 22. ljetna akademija za razvojnu rehabilitaciju Otvorena 22. ljetna akademija za razvojnu rehabilitaciju Otvorena 22. ljetna akademija za razvojnu rehabilitaciju Otvorena 22. ljetna akademija za razvojnu rehabilitaciju