Međunarodni simpozij "Uloga komunikacije u gospodarenju otpadom Zadar 2015"
Međunarodni simpozij "Uloga komunikacije u gospodarenju otpadom Zadar 2015"

U Domu županije održana je konferencija za novinare na kojoj je predstavljen trodnevni međunarodni simpozij "Uloga komunikacije u gospodarenju otpadom Zadar 2015", koji počinje sutra svečanim otvaranjem.

To je prvi simpozij koji se bavi tom tematikom u Hrvatskoj i široj regiji. Prijavljeno je 35 znanstvenih i stručnih radova, a očekuje se više od 200 sudionika.

Gospodarenje otpadom je u našoj zemlji za dio javnosti još vrlo osjetljiva tema i stoga je uloga komunikacije u rješavanju nedoumica i otvorenih pitanja iznimno važna.

Cilj ovog međunarodnog skupa upravo je zato istaknuti važnost komunikacije i otvaranja partnerskog dijaloga s javnošću o temi gospodarenja otpadom.

Simpozij organiziraju Hrvatska udruga za gopsodarenje otpadom i Međunarodna organizacija za kruti otpad u suradnji s tvrtkama Eko, Čistoća, Hauska&Partner, Geotehničkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, Odjleom za turizam i komunikacijske znanosti Sveučilišta u Zadru i Udrugom EKO Zadar.

Pokrovitelji simpozija su Grad Zadar, Zadarska županija, Ministarstvo zaštite okoliša i prirode i Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

(program simpozija u privitku)

Vezane fotografije

Međunarodni simpozij "Uloga komunikacije u gospodarenju otpadom Zadar 2015" Međunarodni simpozij "Uloga komunikacije u gospodarenju otpadom Zadar 2015" Međunarodni simpozij "Uloga komunikacije u gospodarenju otpadom Zadar 2015"