Gradonačelnik Kalmeta upriličio primanje za košarkaše
Gradonačelnik Kalmeta upriličio primanje za košarkaše
U Muzeju antičkog stakla gradonačelnik primio sudionike Zadar Dogus Basektball Tournamenta.

Gradonačelnik grada Zadra Božidar Kalmeta upriličio je nesvakidašnje primanje za sudionike Zadar Dogus Basektball Tournamenta među kojima su bili predstavnici Bayerna, Crvene Zvezde, Darussafake Dogus, Fenerbahcea, Olympiakosa i Zadra u prekrasnom Muzeju antičkog stakla. Uvaženi gosti iz prve su ruke imali prilike vidjeti kako nastaju unikatne staklene medalje i pehari koje će kao uspomenu ponijeti iz Zadra. Oduševljeni viđenim nisu krili zadovoljstvo, a za sam turnir imaju samo riječi hvale.

-Mi smo ponosni što su ove vrhunske košarkaške momčadi došle u Zadar na jedan od najjačih turnira u Europi. Zadar ima veliku košarlašku tradiciju i cijeli grad košarku zna cijeniti. Imamo i klub kojem će ovakvi turniri biti poticaj da budu što bolji. Mlađim uzrastima ovo je prilika da vide te svjetski renomirane igrače koji su im poticaj da i sami budu veliki igrači! – izjavio je gradonačelnik Kalmeta. - Ovo je jedan vid sportskog turizma koji je jako dobar. Tu dolaze i ljudi koji su poslovno vezani uz sport, tako da je ovo jedna jako dobra priča na koju smo ponosni, zaključio je gradonačelnik.

Vezane fotografije

Gradonačelnik Kalmeta upriličio primanje za košarkaše Gradonačelnik Kalmeta upriličio primanje za košarkaše Gradonačelnik Kalmeta upriličio primanje za košarkaše Gradonačelnik Kalmeta upriličio primanje za košarkaše Gradonačelnik Kalmeta upriličio primanje za košarkaše Gradonačelnik Kalmeta upriličio primanje za košarkaše Gradonačelnik Kalmeta upriličio primanje za košarkaše Gradonačelnik Kalmeta upriličio primanje za košarkaše Gradonačelnik Kalmeta upriličio primanje za košarkaše Gradonačelnik Kalmeta upriličio primanje za košarkaše Gradonačelnik Kalmeta upriličio primanje za košarkaše Gradonačelnik Kalmeta upriličio primanje za košarkaše