Kineski konzorcij zainteresiran za razvoj gospodarske zone Crno
Kineski konzorcij zainteresiran za razvoj gospodarske zone Crno
Radni sastanak gradonačelnika Dukića.

U Maloj vijećnici Grada Zadra, gradonačelnik, Branko Dukić sa suradnicima održao je radni sastanak s predstavnicima konzorcija Z-Run Well Ton Industrial Co., Limited iz Kine koji su došli u pratnji predstavnika Kinesko-jugoistočno-europske poslovne asocijacija  CSEBA.

Ovaj kineski konzorcij iskazao je interes za ulaganje u Republiku Hrvatsku, prije svega u zadarsku Gospodarsku zonu Crno.

- Pozdravljamo vaš interes tim više što je upravo stavljanje u funkciju Gospodarske zone Crno jedan od prioriteta naše Gradske uprave, a u cilju daljnjeg razvoja zadarskog i hrvatskog gospodarstva, jačanja proizvodnih djelatnosti u zadarskoj regiji, novih investicija i otvaranja novih radnih mjesta, kazao je ovom prigodom gradonačelnik Dukić dodajući da raduje što se ova inicijativa razvija u sklopu biletaralnih odnosa Narodne Republike Kine i Republike Hrvatske koji potiču i suradnju gospodarskih subjekata dviju zemalja.

Na zajedničkom sastanku kineski su predstavnici upoznati s detaljima vezanim uz planove Grada Zadra za razvoj Gospodarske zone Crno, kao i svim zakonskim regulativama koje određuju procese suradnje javnog i privatnog sektora te zakonom utvrđenim postupcima koje je potrebno provesti u ostvarenju ovog projekta.  

Z-Run Well Ton Industrial Co., Limited jest konzorncij iz NR Kine sa sjedištem u Pekingu koji predstavljaju grupu investitora u sektorima trgovine, proizvodnji, prehrambenih proizvoda, poljoprivredi, kulturi, zaštiti okoliša, rudarstvu, medicini, nekretninama, energetici, financijama i logistici. Djeluje uz odobrenje Državne administracije za industriju i gospodarstvo NR Kine.

Vezane fotografije

Kineski konzorcij zainteresiran za razvoj gospodarske zone Crno Kineski konzorcij zainteresiran za razvoj gospodarske zone Crno Kineski konzorcij zainteresiran za razvoj gospodarske zone Crno Kineski konzorcij zainteresiran za razvoj gospodarske zone Crno