Zadarske pisme za pomoć socijalnoj samoposluzi u Vukovaru
Zadarske pisme za pomoć socijalnoj samoposluzi u Vukovaru
Humanitarni koncert „Zadarske pisme Vukovaru“ - u četvrtak, 6. kolovoza 2015. na Forumu s početkom u 21 sat.

Zadovoljstvo nam je najaviti humanitarni koncert „Zadarske pisme Vukovaru“ koji će se održati u četvrtak 6. kolovoza 2015. na Forumu s početkom u 21 sat. Cilj ovog koncerta ja prikupljanje pomoći za vukovarsku socijalnu samoposlugu.

U tu svrhu će članovi Udruge zadarskih ugostitelja pripremiti domaća jela koja će se prodavati tijekom koncerta po simboličnoj cijeni od 20 kuna te piće po cijeni od 10 kuna. Štandovi s hranom i pićem biti će raspoređeni na nekoliko punktova na Forumu. Uz to će na nekoliko mjesta biti i postavljene kutije u kojima će posjetitelji moći ostavljati novčane donacije za vrijeme trajanja koncerta.

Na koncertu će nastupiti mnogobrojni zadarski izvođači koji su se zajedno s organizatorima i suorganizatorima, donatorima, medijskim pokroviteljima i predstavnicima medija, kao i mnogobrojnim građanima rado odazvali i svojim dobrovoljnim angažmanom odlučili podržati ovu hvalevrijednu akciju.

Zahvaljujući nesebičnoj podršci svih sudionika možemo s ponosom istaknuti brojku od 200 volontera koji će omogućiti realizaciju ovog događaja.

Cijela priča krenula je na inicijativu grupe Zadrana nakon televizijskog priloga o katastrofalnom stanju vukovarske socijalne samoposluge. Suočeni s teškom svakodnevnicom dragih nam prijatelja Vukovaraca, bez puno dvojbe odlučili smo udružiti snage i učinit što je u našoj moći da pružimo im prijateljsku ruku pomoći.

Organizator koncerta je Volonterski centar Zadar u suradnji s Gradom Zadrom, TZ grada Zadra,  Caritasom Zadarske nadbiskupije – socijalnom samoposlugom „Sv. Frane“,  Crvenim križem, Prirodoslovno-grafičkom školom Zadar, Udrugom zadarskih ugostitelja te Udrugom Propela.

Sve potrebna sredstva za pripremu koncerta osigurat će donatori: METRO,VELPRO, ROTO, Maraska, Karlovačka pivovara, Žuvela d.o.o., PIK Vrbovec, Sirovina d.o.o., Veddis d.o.o., Coca Cola HBC Hrvatska, Jamnica d.d., Cromaris, High-level d.o.o Split, Mediteran produkcija d.o.o Šibenik.

Kako smo već spomenuli, sve posjetitelje će zabavljati zadarski izvođači – klape, zabavni i rock izvođači koji su pripremili, vjerujemo, za svakoga po nešto. Nastupit će:

-             Klapa Munita

-             Klapa Kontrada

-             Marina Tomašević

-             Ivica Sikirić Ićo

-             Zoran Jelenković

-             Bepo Matešić & David Ricov

-             Šime Ivčić & grupa Dalmatico

-             Elena Stella

-             Jure Brkljača

-             Sexymotherfuckers

-             Scarlet Notes

-             Nimbus

 

Cijeli će događaj medijski popratiti: HRT Radio Zadar, Novi radio, Soundset nacionalna radijska grupa, Zadarski list, eZadar, Zadarski.hr, Znet, Antena Digital Zadar.

 

Vezane fotografije

Zadarske pisme za pomoć socijalnoj samoposluzi u Vukovaru