Humanitarna akcija „Vukovaru ZaDar“
Humanitarna akcija „Vukovaru ZaDar“
Prikupljeno 19 i pol tisuća kuna za Vukovar.

U organizaciji Hrvatske katoličke udruge medicinskih sestara i tehničara, pod pokroviteljstvom Zadarske županije i Grada Zadra, ove se godine održava 23. humanitarna akcija „Vukovaru za dar“.

U subotu, 1. prosinca 2018., uz bogati zabavni program na Narodnom trgu i prodaju rukotvorina na prigodnim štandovima koje su pripremili naši dječji vrtići, škole i članovi HKUMT-a te udruge iz drugih dijelova Hrvatske, prikupljeno je 19.500,00 kuna koje će se uplatiti Caritasu Vukovarskog dekanata.

Uz to je jutros prema Vukovaru krenuo i kamion s paketima  prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština, koje su sakupljali dječji vrtići, osnovne i srednje škole Grada Zadra i Zadarske županije, ali i brojni građani.

Grad Zadar je i ove godine pružio svu potrebnu logističku pomoć ovoj plemenitoj akciji te organizirao i autobus za sve Zadrane koji su željeli posjetiti Vukovar i uljepšati blagdane njegovim žiteljima. Prijevoz prikupljene pomoći organizira tvrtka Odlagalište sirovina d.o.o. Zadar, a za posjet Zadranima Vukovaru pobrinula se Liburnija d.o.o. Zadar i Puntamika line d.o.o.

Vezane fotografije

Humanitarna akcija „Vukovaru ZaDar“ Humanitarna akcija „Vukovaru ZaDar“