UPIS U BESPLATNU UNIVERZALNU SPORTSKU ŠKOLU
UPIS U BESPLATNU UNIVERZALNU SPORTSKU ŠKOLU
Prijave od 01. rujna do 01. listopada 2023. godine na web stranicama Športske zajednice Grada Zadra www.szgz.hr

Športska zajednica Grada Zadra organzira univerzalnu sportsku školu, prijave za upise su otvorene od 1. rujna do 1. listopada na www.szgz.hr

Univerzalna sportska škola mjesto je gdje će najmlađi krenuti svojim prvim sportskim koracima kroz veliki izbor igara i upoznati osnove različitih sportova.

Program univerzalne sportske škole kreće u novoj sezoni 2023./2024. i namijenjen je djeci predškolske dobi (4 – 6 godina) i školskoj dobi  (od 7-12 godina) te će se pod stručnim okom trenera raditi na razvoju svih motoričkih sposobnosti s naglaskom na koordinaciju.

Smisao treninga nije stvaranje vrhunskih sportaša već socijalizacija djece i motorički razvoj kako bi mali polaznici stekli sve preduvjete za dugogodišnje bavljenje sportskim aktivnostima.

Osim što se svi sadržaji svladavaju kroz igru i zabavu, sigurnost djece i kvaliteta odrađenih treninga su nam na prvom su mjestu. Iz navedenih razloga na našim treninzima raditi će se u malim skupinama kako bi se program što više individualizirao svakom djetetu.

Po završetku sportske škole djeca sama spoznaju prema kojem sportu gaje najviše interesa, a roditelji dobivaju trenerovo stručno mišljenje u kojem sportu dijete ima najveće šanse za uspjeh. Program univerzalne sportske škole provodit će se dva do tri puta tjedno po 45 – 60 minuta tijekom cijele školske godine u sportskoj dvorani i terenima cijeloga sportskoga centra Višnjik od 02.listopada 2023 godine.

Sportske su aktivnosti nedvojbeno dobrodošle i potrebne za pravilan razvoj djece, a s obzirom na to da će se održavati pod budnim okom kvalificiranih trenera, ne sumnjamo da će interes biti popriličan. Svi zainteresirani moraju popuniti obrazac i proslijediti ga  na email: info@szgz.hr sve informacije u svezi besplatne univerzalne škole mogu se dobiti na telefon: 023/208-064, 023/627-400 i 023/627-400.

Kriterij:

  1. Prednost upisa u univerzalnu sportsku školu imaju djeca čiji roditelji ostvaruju pravo na doplatak za djecu (Dostaviti rješenje o pravu na dječji doplatak)
  2. Djeca koja nisu upisana u sportske klubove (Izjava roditelja).

 

 

                                  

.