OK Zadar na Višnjiku provodi besplatnu ljetnu odbojkašku školu
OK Zadar na Višnjiku provodi besplatnu ljetnu odbojkašku školu
Besplatne ljetne škole sportskog sadržaja na Višnjiku.

U sklopu već ustaljenih programa besplatnih ljetnih škola sa sportskim sadržajima, što ih je osmislio UO za kulturu i šport Grada Zadra, a provodi ih godinama Športska zajednica Grada Zadra, u Dvorani Krešimira Ćosića počela je ljetna odbojkaška škola.

Treneri iz OK-a Zadar radit će triput tjedno s djevojčicama i dječacima.
– Među polaznicima ima i početnika, ali i onih koji su već i prošle godine bili sudionici ovoga programa – kaže Domeniko Kresoja, jedan od trenera.

Grad Zadar i Športska zajednica Grada Zadra u suradnji s nekim udrugama, klubovima i savezima, te ŠC-om Višnjik i na ovaj način potiču i promiču sport kod najmlađih sugrađana, napose kod onih koji iz različitih razloga tijekom školske godine nisu obuhvaćeni nekim od postojećih programa.

Višnjik, škola odbojke

Vezane fotografije

OK Zadar na Višnjiku provodi besplatnu ljetnu odbojkašku školu OK Zadar na Višnjiku provodi besplatnu ljetnu odbojkašku školu OK Zadar na Višnjiku provodi besplatnu ljetnu odbojkašku školu OK Zadar na Višnjiku provodi besplatnu ljetnu odbojkašku školu OK Zadar na Višnjiku provodi besplatnu ljetnu odbojkašku školu