Sjećanje na poginule hrvatske branitelje
Sjećanje na poginule hrvatske branitelje
3.GBR KUNE – 3.PJB – KOBRE Slavonski Brod i 159. brigada Zadar.

Povodom 25. obljetnice pogibije pripadnika 3.GBR KUNE – 3.PJB – KOBRE Slavonski Brod, na spomen obilježju u Kašiću položeni su vijenci i upaljene svijeće. U ime Grada Zadra, svijeću je položio gradonačelnik Branko Dukić i savjetnik gradonačelnka za branitelje, Tihomir Bakarić. Sveta misa za poginule hrvatske branitelje održana je u crkvi sv. Šime. Program sjećanja na poginule suborce organizirala je Udruga veterana 3.GBR „KUNE“, Slavonski Brod.

Također, na Gradskom groblju u Zadru, položeni su vijenci i upaljenje svijeće svim poginulim pripadnicima 159. brigade i svim hrvatskim Braniteljima koji su položili život na oltar Domovine. Odavanje počasti upriličeno je povodom obilježavanja 26. obljetnice utemeljenja 159. brigade HV-a Zadar. U ime Grada Zadra, svijeću su položili zamjenici gradonačelnika Ante Babić i Jagoda Surać.

Vezane fotografije

Sjećanje na poginule hrvatske branitelje Sjećanje na poginule hrvatske branitelje Sjećanje na poginule hrvatske branitelje Sjećanje na poginule hrvatske branitelje Sjećanje na poginule hrvatske branitelje Sjećanje na poginule hrvatske branitelje Sjećanje na poginule hrvatske branitelje Sjećanje na poginule hrvatske branitelje Sjećanje na poginule hrvatske branitelje