Sjećanje na branitelje poginule u obrani zadarskog kraja
Sjećanje na branitelje poginule u obrani zadarskog kraja
Fotogalerija Galerija
Obilježavanje 25. obljetnice VRO "Maslenica".

Odavanjem počasti poginulim hrvatskim braniteljima kod spomenika u Kašiću, Islamu Latinskom, Posedarju i na Masleničkom mostu, nastavljen je program obilježavanja 25. obljetnice VRO Maslenica ‘93.

Uz roditelje poginulih pripadnika 3. gardijske brigade Kune i Udruge veterana zajednički vijenac u ime Republike Hrvatske kod spomen-obilježja u Kašiću položili su izaslanik Predsjednice RH Drago Horvat i izaslanik predsjednika Vlade RH, ministar rada i mirovinskog sustava Marko Pavić u pratnji general-bojnika Mladena Fuzula, izaslanika potpredsjednika Vlade i ministra obrane Damira Krstičevića te načelnik Policijske uprave Zadarske Anton Dražina. Zajednički vijenac u ime JLS-a položili su župani Zadarske i Brodsko-posavske županije Božidar Longin i Danijel Marušić, gradonačelnici Zadra, Benkovca i Metkovića Branko Dukić, Tomislav Bulić i Dalibor Milan te brojni općinski načelnici, branitelji i predstavnici udruga proizašlih iz Domovinskog rata.

Vezane fotografije

Sjećanje na branitelje poginule u obrani zadarskog kraja Sjećanje na branitelje poginule u obrani zadarskog kraja Sjećanje na branitelje poginule u obrani zadarskog kraja Sjećanje na branitelje poginule u obrani zadarskog kraja Sjećanje na branitelje poginule u obrani zadarskog kraja Sjećanje na branitelje poginule u obrani zadarskog kraja Sjećanje na branitelje poginule u obrani zadarskog kraja Sjećanje na branitelje poginule u obrani zadarskog kraja Sjećanje na branitelje poginule u obrani zadarskog kraja Sjećanje na branitelje poginule u obrani zadarskog kraja Sjećanje na branitelje poginule u obrani zadarskog kraja Sjećanje na branitelje poginule u obrani zadarskog kraja