Radionica o mogućnostima uključivanja u Lokalnu potrošačku grupu Zadar projekta FIESTA
Radionica o mogućnostima uključivanja u Lokalnu potrošačku grupu Zadar projekta FIESTA
Grad Zadar poziva instalatere i trgovce energetski učinkovitih sustava, kućanskih uređaja i izolacijskih materijala na radionicu.

Upravni odjel za prostorno uređenje i graditeljstvo Grada Zadra poziva sve zainteresirane instalatere i trgovce sustava za grijanje i hlađenje te ostalih kućanskih uređaja i izolacijskih materijala na radionicu na kojoj se mogu informirati o mogućnostima uključivanja u Lokalnu potrošačku grupu Zadar, vrstama promocije i ostalim pogodnostima koje mogu ostvariti uključivanjem u EU projekt FIESTA – Families Intelligent Energy Saving Targeted Actions (Promicanje inteligentnih energetskih ušteda u obiteljima).

Radionica će se održati dana 14. ožujka 2017. godine u Županijskoj komori Zadar, Špire Brusine 16, Zadar, s početkom u 10:00 sati.

Lokalnu potrošačku grupu Zadar čine instalateri i trgovci sustava za grijanje i hlađenje i kućanskih uređaja A+++ energetskog razreda, sustava obnovljivih izvora energije, izolacijskih materijala i usluga za poticanje mjera energetske učinkovitosti (postavljanje toplinske izolacije vanjske ovojnice, ugradnja energetski učinkovite stolarije, ugradnja sustava za grijanje i hlađenje A+++ energetskog razreda i sustava obnovljivih izvora energije). Lokalnoj potrošačkoj grupi Zadar moguće je pristupiti prijavom na Javni poziv Grada Zadra http://www.grad-zadar.hr/vijest/opce-vijesti-28/grad-zadar-poziva-instalatere-i-trgovce-energetski-ucinkovitih-sustava-kucanskih-uredaja-i-izolacijskih-materijala-na-prijavu-na-javni-poziv-3684.html .

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati FIESTA energetski info pult Grada Zadra na tel. 208 - 043 i 208 - 054 ili e-mail: graditeljstvo@grad-zadar.hr .