Održana FIESTA radionica za instalatere i trgovce energetski učinkovitih sustava, kućanskih uređaja i izolacijskih materijala
Radionica održana u svrhu uključivanja u Lokalnu potrošačku grupu Zadar putem Javnog poziva

14. ožujka 2017. godine u Županijskoj komori Zadar u okviru EU projekta FIESTA – Families Intelligent Energy Saving Targeted Actions (Promicanje inteligentnih energetskih ušteda u obiteljima) održana je radionica za instalatere i trgovce sustava za grijanje i hlađenje te ostalih kućanskih uređaja i izolacijskih materijala u svrhu uključivanja u Lokalnu potrošačku grupu Zadar putem Javnog poziva. Tom prilikom projektni tim svim je prisutnima predstavio Projekt, mogućnosti uključivanja u Lokalnu potrošačku grupu Zadar, vrste promocije i ostale pogodnosti koje mogu ostvariti uključivanjem u EU projekt FIESTA.

Lokalnu potrošačku grupu Zadar čine instalateri i trgovci sustava za grijanje i hlađenje i kućanskih uređaja A+++ energetskog razreda, sustava obnovljivih izvora energije, izolacijskih materijala i usluga za poticanje mjera energetske učinkovitosti (postavljanje toplinske izolacije vanjske ovojnice, ugradnja energetski učinkovite stolarije, ugradnja sustava za grijanje i hlađenje A+++ energetskog razreda i sustava obnovljivih izvora energije).

Cilj projekta FIESTA je ušteda energije u kućanstvima s djecom promjenom njihova ponašanja na način da učinkovitije koriste sustave grijanja i hlađenja, kao i poticanje da koriste one energetski učinkovitije, a sufinancira se iz programa CIP Intelligent Energy – Europe (CIP IEE).

Svi oni instalateri i trgovci koji nisu bili u mogućnosti sudjelovati na radionici mogu kontaktirati FIESTA energetski info pult Grada Zadra na tel. 023/208 - 043 i 023/208 - 054, e-mail: graditeljstvo@grad-zadar.hr ili osobno na adresu Brne Krnarutića 13/3, soba 20 i 21.

Uključivanje u Lokalnu potrošačku grupu Zadar moguće je prijavom na Javni poziv za instalatere i trgovce sustaga za grijanje i hlađenje te ostalih kućanskih uređaja, sustava obnovljivih izvora energije i izolacijskih materijala UO za prostorno uređenje i graditeljstvo Grada Zadra koji je otvoren do 5. svibnja 2017. godine.

Vezane fotografije