Danas je u Gradskoj vijećnici održan tradicionalni predbožićni susret gradonačelnika Zvonimira Vrančića i njegovih suradnika s nadbiskupom zadarskim, mons. dr. Želimirom Puljićem. Uz gradonačelnika, susretu su prisustvovali i njegovi zamjenici, Dražen Grgurović i Darko Kasap, te pročelnici upravnih odjela za financije i kulturu, Grozdana Perić i  Radovan Dunatov.

Danas je u Gradskoj vijećnici održan tradicionalni predbožićni susret gradonačelnika Zvonimira Vrančića i njegovih suradnika s nadbiskupom zadarskim, mons. dr. Želimirom Puljićem. Uz gradonačelnika, susretu su prisustvovali i njegovi zamjenici, Dražen Grgurović i Darko Kasap, te pročelnici upravnih odjela za financije i kulturu, Grozdana Perić i  Radovan Dunatov.

Vezane fotografije

PREDBOŽIĆNI SUSRET GRADONAČELNIKA I NADBISKUPA U GRADSKOJ VIJEĆNICI PREDBOŽIĆNI SUSRET GRADONAČELNIKA I NADBISKUPA U GRADSKOJ VIJEĆNICI PREDBOŽIĆNI SUSRET GRADONAČELNIKA I NADBISKUPA U GRADSKOJ VIJEĆNICI PREDBOŽIĆNI SUSRET GRADONAČELNIKA I NADBISKUPA U GRADSKOJ VIJEĆNICI