Održana radionica o energetskoj obnovi kuća
Održana radionica o energetskoj obnovi kuća
Fond za zaštitu okoliša i energetske učinkovitosti daje bespovratna sredstva.

U Velikoj vijećnici uz velik odaziv zainteresiranih građana održana je radionica KAKO DO BESPOVRATNIH SREDSTAVA ZA ENERGETSKU OBNOVU OBITELJSKIH KUĆA? u organizaciji Fond za zaštitu okoliša i energetske učinkovitosti. Građanima je prezentirano na koji način i u kojem iznosu mogu doći do bespovratnih sredstava za energetsku obnovu obiteljskih kuća kojopm mogu uštedjeti od 30 do 60% na režijama, povećati udobnost i stanovanja, ali i očuvati okoliš.

Na samom početku prezentacije Voditeljica odsjeka za energetsku učinkovitost Grada Zadra, Ana Bajlo, istaknula je kako Grad Zadar sudjeluje u sufinanciranju energetske učinkovitosti obiteljskih kuća i stambenih zgrada još od 2010. godine, bilo sam ili u suradnji s Fondom.

Na stranicama www.fzoeu.hr je objavljen novi Javni poziv za financiranje projekata obnove i korištenja obnovljivih izvora energije i do 60%.

 

Vezane fotografije

Održana radionica o energetskoj obnovi kuća Održana radionica o energetskoj obnovi kuća Održana radionica o energetskoj obnovi kuća Održana radionica o energetskoj obnovi kuća Održana radionica o energetskoj obnovi kuća Održana radionica o energetskoj obnovi kuća Održana radionica o energetskoj obnovi kuća