ODABRALI GRAĐANI: Izglasani KVARTipo projekti u MO Mali Iž Porovac, Mali Iž, Veli Iž, Vela Rava i Mala Rava
ODABRALI GRAĐANI: Izglasani KVARTipo projekti u MO Mali Iž Porovac, Mali Iž, Veli Iž, Vela Rava i Mala Rava
Uspješno je nastavljena ključna faza projekta KVARTipo.

Zainteresirani građani koji su se odazvali na javne tribine raspravljali su i odlučivali o prioritetnim malim investicijama u svojim mjesnim odborima. Na raspolaganju je bilo 30.000,00 kuna za MO Mali Iž Porovac, 40.000,00 kuna za MO Mali Iž, 45.000,00 kuna za MO Veli Iž, 30.000,00 kuna za MO Vela Rava te 30.000,00 kuna za MO Mala Rava. Cjelokupna alokacija svih navedenih mjesnih odbora je utrošena.

 Svim sudionicima predstavljeni su svi pristigli prijedlozi te pojašnjeno koji su od njih prihvatljivi, odnosno neprihvatljivi za financiranje nakon čega se pristupilo raspravljanju i glasovanju.

 U subotu, 7. svibnja, u prostorijama mjesnog odbora Mali Iž Porovac raspravljalo se o 5 pristiglih prijedloga, nakon čega su se građani odlučili za opremanje i uređenje prostorija mjesnog odbora.

 Nakon toga, informativnom centru u mjesnom odboru Mali Iž, između ostaloga raspravljalo se o 2 zaprimljena prijedloga, a prisutni sudionici tribina većinom glasova odlučili su da će se financirati sanacija postojećih poljskih puteva.

 Istoga dana, u Domu kulture na Velom Ižu raspravljalo se o ukupno 11 zaprimljenih prijedloga, a prisutni sudionici tribina odlučili su da će se financirati uređenje igrališta Jardin.

 U društvenom domu na Veloj Ravi raspravljalo se o 4 zaprimljena prijedloga, a prisutni sudionici tribina odlučili su da će se financirati uređenje dječjeg igrališta na rivi.

 Naposljetku, u prostorijama Mjesnog odbora Mala Rava raspravljalo se, između ostaloga, o jednom zaprimljenom prijedlogu građana, a prisutni građani odlučili su da će se financirati uređenje sportskog igrališta na Grbici.

 STVARAJMO ZAJEDNO!

 Više informacija o projektu može se naći na webu Grada Zadra i na službenom Facebooku i Instagramu projekta „KVARTipo!“.