Obilazak radova u mjesnim odborima Dračevac i Jazine I
Obilazak radova u mjesnim odborima Dračevac i Jazine I
Nova zgrada mjesnog odbora i uređenje igrališta.

Gradonačelnik Branko Dukić sa suradnicima, pročelnicom za gradsku samoupravu i opće poslove Dolores Grdović Kalmeta,  pročelnikom za komunalne djelatnosti Robertinom Dujelom i pročelnikom za graditeljstvo Darkom Kasapom, obišao je  mjesne odbore u kojima se odvijaju radovi na poboljšanju lokalne infrastrukture.

U MO Dračevac danas su započeli radovi na izgradnji zgrade za potrebe rada mjesnog odbora. Projekt je izradila tvrtka Via Factum, koja obavlja i nadzor radova, a izvođač  je Bino commerce d.o.o. Ugvorena cijena radova je 991 718,24 kn. Početak radova je danas, 24. ožujka,  a rok završetka je 150 kalendarskih dana. MO Dračevac tako će dobiti zgradu za potrebe lokalne zajednice. Osim ureda Mjesnog odbora, bit će tu i višenamjenska dvorana za konferencije, rekreaciju i ostale potrebe stanovnika ovog kvarta.

U MO Jazine I  u tijeku su radovi na parternom uređenju igrališta u ulici Put Murvice. Proširuje se košarkaško igralište, uređuje okoliš,  postavljaju klupe i sprave za dječju igru kako bi se oplemenio prostor za sve generacije stanovnika.

Gradonačelnik je, nakon obilaska radova, zadovoljan viđenim, naglasio kako  Grad uvijek  brine i ulaže u sve dijelove grada, nastojeći izjednačiti kvalitetu života i dostupnost pojedinih usluga svim stanovnicima Zadra.

Vezane fotografije

Obilazak radova u mjesnim odborima Dračevac i Jazine I Obilazak radova u mjesnim odborima Dračevac i Jazine I Obilazak radova u mjesnim odborima Dračevac i Jazine I Obilazak radova u mjesnim odborima Dračevac i Jazine I Obilazak radova u mjesnim odborima Dračevac i Jazine I Obilazak radova u mjesnim odborima Dračevac i Jazine I Obilazak radova u mjesnim odborima Dračevac i Jazine I Obilazak radova u mjesnim odborima Dračevac i Jazine I