Manifestacija  Đir po grad  i Advent u Zadru-najave događanja
Manifestacija Đir po grad i Advent u Zadru-najave događanja
Bogat program Adventa u Zadru se nastavlja.

21. prosinca, u ponedjeljak od 19 sati na repertoaru je opet Festival ulične glazbe.

22. prosinca, u utorak od 19 sati nastavlja se Festival ulične glazbe

23. prosinca, u srijedu u 11.30 sati održat će se predstava Povijesni đir po gradu prema scenariju Ane Dobrović i njenom romanu Plovidba kamenim brodom. Glumit će Gabrijela Meštrović Maštruko  i Dragan Veselić, u organizaciji Narodnog muzeja Zadar.  Podsjećamo da se je premijera Povijesnog đira po gradu održala 23. prosinca 2013. godine u sklopu manifestacije Đir po gradu u organizaciji Narodnog muzeja Zadar, točno prije dvije godine. U 11.30 kreću s Narodnog trga, u 12 će biti na Trgu Petra Zoranića.

Od 17 sati održat će se predstava sv. Franjo i Klara u sklopu programa humanitarne akcije Putevima sv. Frane uz glazbeni program u izvedbi volontera Samostana sv. Frane i Backstage radionice.

24. prosinca, u četvrtak od 11 do 12 sati Novi radio dijeli darove na Adventu u Zadru.

Od 11.30 do 13 sati nastupit će klapa Niko na Narodnom trgu u Zadru.

25. prosinca, u petak na Božić nastupit će naša fenomenalna Nela Šarić od 20 sati na Trgu Petra Zoranića.

26. prosinca, u subotu ujutro održava se Dječji festival" RADOST BOZIĆA uz Ultra Sonik " od 11 do 13 sati.

Navečer nas zabavljaju Neprijatelji sa svojim urbano domaćim hitovima.

27. prosinca, u nedjelju održat će se dječja radionica od 11.30 do 13 sati.

Večer je posvećena zadarskim pjesama uz Šimu Ivčića i grupu Dalmatico od 20 sati.

U 19 sati održat će se gradski Božićni koncert u katedrali sv. Stošije.

29. prosinca, u utorak održat će se Božićni koncert klapa s otoka Paga u Gradskoj loži, na Narodnom trgu u organizaciji Narodnog muzeja Zadar.

30. prosinca, u srijedu od 17 sati održat će se predstava legenda o četvrtom kralju u sklopu programa humanitarne akcije Putevima sv. Frane uz glazbeni program u izvedbi volontera Samostana sv. Frane i Backstage radionice.

KLIZALIŠTE FORUM

Manifestacija  Đir po gradu -Klizalište Forum

U sklopu manifestacije Đir po gradu nastavlja se program na klizalištu Forum!

Nastavlja se škola klizanja svakim danom i tečaj Plesa na ledu ponedjeljkom, srijedom i petkom od 15 sati uz cijenu od 30 kuna po terminu. Prijave i više informacija možete dobiti na blagajni klizališta ili na info mobitel: 091 62 00 078.

 

Vezane fotografije

Manifestacija  Đir po grad  i Advent u Zadru-najave događanja Manifestacija  Đir po grad  i Advent u Zadru-najave događanja Manifestacija  Đir po grad  i Advent u Zadru-najave događanja Manifestacija  Đir po grad  i Advent u Zadru-najave događanja Manifestacija  Đir po grad  i Advent u Zadru-najave događanja Manifestacija  Đir po grad  i Advent u Zadru-najave događanja Manifestacija  Đir po grad  i Advent u Zadru-najave događanja Manifestacija  Đir po grad  i Advent u Zadru-najave događanja Manifestacija  Đir po grad  i Advent u Zadru-najave događanja Manifestacija  Đir po grad  i Advent u Zadru-najave događanja