Kulturna događanja u sklopu Dana grada Zadra i blagdana sv. Krševana
Kulturna događanja u sklopu Dana grada Zadra i blagdana sv. Krševana

Ovih dana nastavlja se održavanje mnogobrojnih događanja u sklopu Dana grada Zadra i blagdana sv. Krševana. Današnji dan obilježila su dva takva događanja. U Muzeju antičkog stakla održano je predavanje akademkinje Anice Nazor Glagoljska tiskara u Senju 1494.-1508. povodom 520. obljetnice djelovanja.

Prisutnima su se obratili ravnatelj MAS-a Ivo Fadić te pročelnik za kulturu i šport Grada Zadra Radovan Dunatov, koji su naglasili važnost očuvanja glagoljice kao dijela našeg identiteta.

Istovremeno, u Gradskoj loži je održano predstavljanje knjige Masovno komuniciranje autora Michaela Kunczika, Stjepana Malovića, Franje Maletića, Gordane Vilović i Najila Kurtića, pod pokroviteljstvom zadarskog Sveučilišta.

Vezane fotografije

Kulturna događanja u sklopu Dana grada Zadra i blagdana sv. Krševana Kulturna događanja u sklopu Dana grada Zadra i blagdana sv. Krševana Kulturna događanja u sklopu Dana grada Zadra i blagdana sv. Krševana Kulturna događanja u sklopu Dana grada Zadra i blagdana sv. Krševana Kulturna događanja u sklopu Dana grada Zadra i blagdana sv. Krševana Kulturna događanja u sklopu Dana grada Zadra i blagdana sv. Krševana Kulturna događanja u sklopu Dana grada Zadra i blagdana sv. Krševana Kulturna događanja u sklopu Dana grada Zadra i blagdana sv. Krševana Kulturna događanja u sklopu Dana grada Zadra i blagdana sv. Krševana