Izvučen ždrijeb za Davis cup
Izvučen ždrijeb za Davis cup
Gradonačelnik izvukao ždrijeb za raspored mečeva polufinala Davis cupa.

Nakon neformalnog druženja s teniskim reprezentacijama SAD-a i Hrvatske u crkvi sv. Donata, gradonačelnik Branko Dukić na Forumu je izvukao ždrijeb kojim se određuje raspored mečeva polufinala Davis cupa, koje će se održati ovog vikenda na Višnjiku. 

Tom su prigodom predstavljeni igrači i izbornici obiju reprezentacija, te predsjednice oba teniska saveza, američkog i hrvatskog.
Američki kapetan (izbornik) Jim Courier zahvalio je na izvrsnoj organizaciji polufinala te istaknuo kako su uvjeti na Višnjiku fantastični. Prvi meč je na rasporedu sutra u 11 sati, a igraju ga Borna Ćorić i Steve Johnson. Nakon toga slijedi drugi pojedinačni meč između Marina Čilića i Francesa Tiafoea. U subotu je na rasporedu ogled parova (Mate Pavić i Ivan Dodig  protiv američkog para Mike Bryan i Ryan Harrison), a zadnjeg dana, u nedjelju ponovo pojedinačni susreti Čilić- Johnson i Čorić- Tiafoe.

Vezane fotografije

Izvučen ždrijeb za Davis cup Izvučen ždrijeb za Davis cup Izvučen ždrijeb za Davis cup Izvučen ždrijeb za Davis cup Izvučen ždrijeb za Davis cup Izvučen ždrijeb za Davis cup Izvučen ždrijeb za Davis cup Izvučen ždrijeb za Davis cup Izvučen ždrijeb za Davis cup Izvučen ždrijeb za Davis cup Izvučen ždrijeb za Davis cup Izvučen ždrijeb za Davis cup