Gradonačelnik Kalmeta s obitelji Fantela proslavio prvo olimpijsko zlato zadarskih jedriličara
Gradonačelnik Kalmeta s obitelji Fantela proslavio prvo olimpijsko zlato zadarskih jedriličara
U subotu na Pozdravu suncu Zadar dočekuje zlatne olimpijce - povijesni uspjeh dvojice naših jedriličara na OI u Rio de Janeiru.

U četvrtak navečer, na Viternjaku, u JK "Uskok", obitelj i prijatelji jedriličara Šime Fantele i Igora Marenića burnmo i s puno emocija proslavili su njihovo prvo olimpijsko zlato u klasi 470. S njima je bio i gradonačelnik Grada Zadra, Božidar Kalmeta koji je čestitao majci Katji i obitelji te najavio veliki doček za naše olimpijske pobjednike.

- U subotu navečer priredit ćemo veliki doček na Pozdravu Suncu jer oni to zaslužuju. Pozivam sve građane da ih dođu pozdraviti i da svi zajedno proslavimo ovaj njihov fantastičan uspjeh. Radostan što su nakon niza godina upornog rada i truda uspjeli doći do zlatne olimpijske medalje i od srca im čestitam, kazao je gradonačelnik Kalmeta. 

Hrvatski jedriličari Šime Fantela i Igor Marenić osvojili su naslov olimpijskih pobjednika u jedrenju u klasi 470 u Rio de Janeiru, 30-godišnjaci iz zadarskog kluba Sv. Krševan fantastično su odradili regatu u zaljevu Guanabara i do uspjeha karijere stigli sa 15 bodova ispred srebrnih Australaca Mathewa Belchera i Willa Ryana, odnosno brončanih Grka Panagiotisa Mantisa i Pavlosa Kagialisa.

 

Vezane fotografije

Gradonačelnik Kalmeta s obitelji Fantela proslavio prvo olimpijsko zlato zadarskih jedriličara Gradonačelnik Kalmeta s obitelji Fantela proslavio prvo olimpijsko zlato zadarskih jedriličara Gradonačelnik Kalmeta s obitelji Fantela proslavio prvo olimpijsko zlato zadarskih jedriličara Gradonačelnik Kalmeta s obitelji Fantela proslavio prvo olimpijsko zlato zadarskih jedriličara Gradonačelnik Kalmeta s obitelji Fantela proslavio prvo olimpijsko zlato zadarskih jedriličara Gradonačelnik Kalmeta s obitelji Fantela proslavio prvo olimpijsko zlato zadarskih jedriličara Gradonačelnik Kalmeta s obitelji Fantela proslavio prvo olimpijsko zlato zadarskih jedriličara Gradonačelnik Kalmeta s obitelji Fantela proslavio prvo olimpijsko zlato zadarskih jedriličara Gradonačelnik Kalmeta s obitelji Fantela proslavio prvo olimpijsko zlato zadarskih jedriličara