Gradonačelnik Kalmeta na tradicionalnom druženju sa zadarskim benediktinkama
Gradonačelnik Kalmeta na tradicionalnom druženju sa zadarskim benediktinkama
Povodom blagdana sv. Stošije zaštitnice grada Zadra.

Gradonačelnik Grada Zadra, Božidar Kalmeta sa suradnicima, zamjenikom Ivicom Vlakićem i pročelnikom UO za kulturu i spot, Radovanom Dunatovom posjetio je benediktinke samostana sv. Marije u Zadru. Riječ je o tradicionalnom druženju povodom blagdana sv. Stošije,  zaštitnice grada Zadra, koji je ujedno i imendan poglavarice samostana, Časne Majke Anastazije Čizmin ali i rođendan gradonačelnika Kalmete.

Koludrice su predstvanike grada, kako je i običaj, dočekale s božićnim pjesmama i bogatim stolom. Među ostalim, pohvalile su se da im dječji vrtić radi dobro kao i glazbena škola koju pohađa 140 učenika. Dodale su da je zanimanje roditelja i veće od njihovih trenutačnih mogućnosti.  Goste su također pozdravile i njihove nove članice, Danijela i Katarina.

Čuvarice „zlata i srebra“ na kraju druženja gradonačelniku i suradnicima zaželjele su dobro zdravlje i puno uspjeha u javnom poslu kojim se bave na dobrobit svih građana Zadra.

Vezane fotografije

Gradonačelnik Kalmeta na tradicionalnom druženju sa zadarskim benediktinkama Gradonačelnik Kalmeta na tradicionalnom druženju sa zadarskim benediktinkama Gradonačelnik Kalmeta na tradicionalnom druženju sa zadarskim benediktinkama Gradonačelnik Kalmeta na tradicionalnom druženju sa zadarskim benediktinkama Gradonačelnik Kalmeta na tradicionalnom druženju sa zadarskim benediktinkama Gradonačelnik Kalmeta na tradicionalnom druženju sa zadarskim benediktinkama Gradonačelnik Kalmeta na tradicionalnom druženju sa zadarskim benediktinkama Gradonačelnik Kalmeta na tradicionalnom druženju sa zadarskim benediktinkama Gradonačelnik Kalmeta na tradicionalnom druženju sa zadarskim benediktinkama Gradonačelnik Kalmeta na tradicionalnom druženju sa zadarskim benediktinkama Gradonačelnik Kalmeta na tradicionalnom druženju sa zadarskim benediktinkama