Gradonačelnik Kalmeta: mediji su važan korektiv svih koji obavljaju javne funkcije
Gradonačelnik Kalmeta: mediji su važan korektiv svih koji obavljaju javne funkcije
Fotogalerija Galerija
Gradonačelnik Grada Zadra, Božidar Kalmeta primio zadarske novinare.-FOTOGALERIJA

Danas, u četvrtak, 15. prosinca, gradonačelnik Grada Zadra, Božidar Kalmeta sa suradnicima, zamjenicima i pročelnicima upravnih odjela, upriličio je preblagdanski susret s glavnim urednicima, novinarima, snimateljima i fotografima medijskih redakcija koje prate rad gradske uprave.

Zahvalivši novinarima na odazivu i dolasku, gradonačelnik Kalmeta istaknuo je važnu ulogu medija u demokratskom društvu i njihov značaj za sve koji obavljaju javne funkcije.

- Svi mi koji radimo javni posao moramo biti transparentni prema našim građanima, što vjerujem da jesmo iako uvijek postoji prostor da budemo još bolji i na tome svakodnevno radimo. Svaka kritika je dobrodošla i dio je našeg posla. Uloga medija je da informacija koja dolazi do naših građana bude pravodobna i potpuna, da oni na vrijeme znaju što radimo i da taj rad mogu prosuđivati, a sve s ciljem unaprijeđenja kvalitete života svih nas u ovom gradu, istaknuo je gradonačelnik dodajući da je za svaki grad vrlo bitno da ima svoje medije kako bi se mogao prezentirati ne samo lokalno već i nacionalno.

Gradonačelnik Kalmeta zaželio je svim novinarima i članovima njihovih obitelji sretan Božić i uspješnu Novu 2017. godinu.

U ime novinara na prijamu je zahvalio novinar  Slobodne Dalmacije, Mario Vuksan koji je istaknuo da suradnja između medija i Grada teče dobro.

- Nismo svi uvijek u jednakoj ljubavi ali smatram da zadarski mediji rade korektno i da je gradska uprava na raspolaganju i na razini svoga posla, zaključio je Vuksan zaželjevši svima sretne blagdane.

Vezane fotografije

Gradonačelnik Kalmeta: mediji su važan korektiv svih koji obavljaju javne funkcije Gradonačelnik Kalmeta: mediji su važan korektiv svih koji obavljaju javne funkcije Gradonačelnik Kalmeta: mediji su važan korektiv svih koji obavljaju javne funkcije Gradonačelnik Kalmeta: mediji su važan korektiv svih koji obavljaju javne funkcije Gradonačelnik Kalmeta: mediji su važan korektiv svih koji obavljaju javne funkcije Gradonačelnik Kalmeta: mediji su važan korektiv svih koji obavljaju javne funkcije