Gradonačelnik Dukić primio najbolju biciklisticu Hrvatske, Maju Perinović
Gradonačelnik Dukić primio najbolju biciklisticu Hrvatske, Maju Perinović
Povodom iznimnih uspjeha u hrvatskom i zadarskom biciklizmu.

Gradonačelnik Grada Zadra, Branko Dukić, sa suradnicima, pročelnikom Radovanom Dunatovom i pomoćnicom pročelnika, Snježanom Jurinić, upriličio je primanje za najbolju biciklisticu Hrvatske, Maju Perinović, njezine roditelje i članove BK Zadar povodom iznimnih uspjeha koje je Maja postigla u hrvatskom i zadarskom biciklizmu.

Maja Perinović plasirala se na 10. mjesto među 86. najboljih europskih mladih biciklistica na Europskom prvenstvu u Danskoj. Od 2011. najuspješnija je natjecateljica BK Zadar sa 16 osvojenih državnih medalja od čega je devet puta bila državna prvakinja, pet puta srebrna i dva puta brončana. Dva je puta osvajala Kup Hrvatske i jednom bila drugoplasirana na tom natjecanju. Hrvatski biciklistički savez 2017. godine proglasio ju je najboljim biciklistom Hrvatske, u kategoriji muških i ženskih biciklista. U Zadar je donijela je i prvo seniorsko žensko zlato u povijesti natjecanja BK Zadar na prvenstvima Hrvatske, a klub u kojem trenira proglašen je najboljim biciklističkim klubom u Hrvatskoj.

Gradonačelnik Dukić čestitao je Maji, treneru i roditeljima na uspjesima, upornosti i ustrajnosti u ovom zahtjevnom pojedinačnom sportu, a oni su zahvalili gradonačelniku i Gradu Zadru na kontinuiranoj višegodišnjoj potpori i praćenju rada kluba i njegovih članova što je dovelo do toga da su danas najbolji biciklistički klub na nacionalnoj razini.

Maja, koja je ujedno proglašena i najboljom sportašicom Zadra i Zadarske županije, prema izboru Zadarskog lista, kazala je kako joj je protekla godina bila jako uspješna ali da je bit sporta da se uvijek može više i bolje.

Vezane fotografije

Gradonačelnik Dukić primio najbolju biciklisticu Hrvatske, Maju Perinović Gradonačelnik Dukić primio najbolju biciklisticu Hrvatske, Maju Perinović Gradonačelnik Dukić primio najbolju biciklisticu Hrvatske, Maju Perinović Gradonačelnik Dukić primio najbolju biciklisticu Hrvatske, Maju Perinović Gradonačelnik Dukić primio najbolju biciklisticu Hrvatske, Maju Perinović Gradonačelnik Dukić primio najbolju biciklisticu Hrvatske, Maju Perinović Gradonačelnik Dukić primio najbolju biciklisticu Hrvatske, Maju Perinović Gradonačelnik Dukić primio najbolju biciklisticu Hrvatske, Maju Perinović Gradonačelnik Dukić primio najbolju biciklisticu Hrvatske, Maju Perinović Gradonačelnik Dukić primio najbolju biciklisticu Hrvatske, Maju Perinović Gradonačelnik Dukić primio najbolju biciklisticu Hrvatske, Maju Perinović Gradonačelnik Dukić primio najbolju biciklisticu Hrvatske, Maju Perinović