Gradonačelnik Dukić otvorio novu gimnastičku dvoranu na Višnjiku
Gradonačelnik Dukić otvorio novu gimnastičku dvoranu na Višnjiku
Raduje me brojnsot mladih gimnastičara koji će sada imati vrhunske uvjete za rad -gradonačelnik Dukić.
U subotu poslijepodne u ŠC Višnjik otvorena je novouređena gimnastička dvorana, prva specijalizirana dvorana za gimnastički sport u Zadru. Zajednički je to projekt GK Salto, ŠC Višnjik i Grada Zadra čijom je realizacijom upotpunjen sportski sadržaj grada Zadra. 
Sudjelujući u svečanosti otvaranja gradonačelnik Branko Dukić čestitao je Saltu na 10 godina uspješnog djelovanja, a posebno na radu s mladim sportašima koji postižu iznimne uspjehe. 
- Više od toga raduje me brojnost mladih gimnastičara. Sada napokon imaju vrhunske uvjete za rad - kazao je Dukić pozdravivši i hrvatske gimnastičke reprezentativce predvođene svjetskim prvakom Tinom Srbićem koji su uveličali svečanost.

Vezane fotografije

Gradonačelnik Dukić otvorio novu gimnastičku dvoranu na Višnjiku Gradonačelnik Dukić otvorio novu gimnastičku dvoranu na Višnjiku Gradonačelnik Dukić otvorio novu gimnastičku dvoranu na Višnjiku Gradonačelnik Dukić otvorio novu gimnastičku dvoranu na Višnjiku Gradonačelnik Dukić otvorio novu gimnastičku dvoranu na Višnjiku