Glasujte za Zadar !!! - Natjecanje za Najbolju destinaciju 2016. godine
Glasujte za Zadar !!! - Natjecanje za Najbolju destinaciju 2016. godine

S osobitim zadovoljstvom objavljujemo kako je grad Zadar kao jedini grad u Hrvatskoj ove godine ušao u uži izbor od 20 gradova te nominiran u natjecanje za Najbolju destinaciju 2016. godine putem sustava European Best Destinations www.europeanbestdestinations.com. Period glasovanja je 20. siječnja i traje do zaključno 10. veljače 2016. godine. 

Ovim putem pozivamo sve Zadrane, građane Republike Hrvatske i sve naše goste da glasuju za Zadar i time pridonesu uspjehu ove vrijedne kampanje za koju je dovoljno kliknuti na link www.vote.ebdest.in  i odabrati grad Zadar. Pritom nije potrebna bilo kakva registracija na predmetnoj stranici.

European Best Destinations je europska udruga sa sjedištem u Bruxellesu, nastala s ciljem promicanja kulture i turizma u Europi. U suradnji s turističkim uredima i udrugom EDEN, na europskoj i svjetskoj razini promovira se veće razumijevanje bogatstva, raznolikosti i kvalitete europskih destinacija. Obraćajući se novoj publici vezanoj za internet, udruga igra važnu ulogu u promicanju Europe kao najveće skupne turističke destinacije u svijetu. Mjesto je susreta turističkih ureda i svjetskih putnika i najvažniji on-line kanal za otkrivanje europskih posebnosti. Od 2009. organizacija surađuje s većinom turističkih ureda u Europi te nagrađuje i ističe najposjećenije destinacije putem svoje web stranice i društvenih mreža. Broji više od 2,5 milijuna posjetitelja uz tisuće pratitelja na Facebook-u, Twitter-u, Google+-u, Pinterest-u, a procijenjena PR i medijska vrijednost objava na stranici vrijedi više od cca. 26,000,000 EUR.

Vezane fotografije

Glasujte za Zadar !!! - Natjecanje za Najbolju destinaciju 2016. godine Glasujte za Zadar !!! - Natjecanje za Najbolju destinaciju 2016. godine Glasujte za Zadar !!! - Natjecanje za Najbolju destinaciju 2016. godine Glasujte za Zadar !!! - Natjecanje za Najbolju destinaciju 2016. godine Glasujte za Zadar !!! - Natjecanje za Najbolju destinaciju 2016. godine Glasujte za Zadar !!! - Natjecanje za Najbolju destinaciju 2016. godine