Energija, klima i bespovratna sredstva EU
Energija, klima i bespovratna sredstva EU

U Velikoj vijećnici Grada Zadra danas je održana radionica na temu "Energija, klima i bespovratna sredstva EU. Kako do bolje kvalitete života uz manje troškove“. Radionica je organizirana u sklupu 3.Tjedna energetske učinkovitosti Grada Zadra.

Na radionici su izneseni primjeri dobre prakse u korištenju EU sredstava te su okupljenima prezentirane relevantne politke iz područja energije i klime.  O temi je nazočne upoznala Petra Andrić i Slavica Robić iz Društva za oblikovanje održivog razvoja (DOOR), a na radionici su sudjelovali predstavnici organizacije civilnog društva, OPG-ova te malih i srednjih poduzeća.  

Također, održana je i panel diskusija na kojoj se raspravljalo o tome jesu li EU sredstva zaista dostupna svakome? Na ta i druga pitanja odgovarali su Marija Kuljerić iz LAG Mareta, Nikolina Miočić iz Zadarske županije, UO za razvoj i europske procese i Josip Matassi iz Razvojne agencije Zadarske županije. 

Događanje je organizirano  u  okviru  projekta  CLICK -  Povećanje  razumijevanja  klimatsko-energetske politike EU i njenog utjecaja na svakodnevni život koji financira EU putem programa IPA INFO 2012 te sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. 

Vezane fotografije

Energija, klima i bespovratna sredstva EU Energija, klima i bespovratna sredstva EU Energija, klima i bespovratna sredstva EU Energija, klima i bespovratna sredstva EU Energija, klima i bespovratna sredstva EU Energija, klima i bespovratna sredstva EU