Coworking dan
Coworking dan

Grad Zadar, Udruženje obrtnika, Zadarska županija i Zadra organiziraju događanje pod nazivom Coworking dan koji će se održati u srijedu, 8. svibnja 2013. godine u Muzeju antičkog stakla u vremenu od 11,00 do 19,00 sati. Coworking je oblik rada neovisnih pojedinaca u zajedničkom radnom prostoru koji je drugačiji od uobičajenog uredskog okruženja. Zbog nižih troškova vezanih za korištenje prostora i opreme, ovaj oblik poduzetništva olakšava pokretanje vlastitog posla ili omogućuje unapređenje postojećeg poslovanja.

 

Zadarski partneri na ovom projektu u siječnju 2012. godine započeli su s aprovedbom EU projekta pod nazivom Co-working kao jedan od ukupno 12 sudionika iz 10 europskih zemalja. Cilj projekta Co-working je osnažiti mogućnosti dionika i lokalne zajednice za pokretanje coworking prostora koji bi pomogao razvoju kreativnosti postojećih poduzetnika, potakao razvoj poduzetništva kod mladih i stimulirao samozapošljavanje.
Radi informiranja što većeg broja zainteresiranih i ispitivanja interesa potencijalnih korisnika budućeg prostora, organizira  se događanje pod nazivom Coworking dan koji će se održati u srijedu, 8. svibnja 2013. godine u Muzeju antičkog stakla u vremenu od 11,00 do 19,00 sati.

Vezane fotografije

Coworking dan Coworking dan Coworking dan Coworking dan Coworking dan Coworking dan Coworking dan Coworking dan Coworking dan