Andrej Plenković obišao sportska borilišta na Višnjiku
Andrej Plenković obišao sportska borilišta na Višnjiku
Fotogalerija Galerija
Plenković: Zadar kao sportski grad zaslužuje suvremeno opremljene sportske objekte.

U sklopu svog današnjeg boravka u Zadru, predsjednik Vlade RH, mr.sc. Andrej Plenković, u pratnji gradonačelnika Grada Zadra, Božidara Kalmete i suradnika, obišao je novoobnovljene sportske terene u ŠC „Višnjik“. Gradonačelnik Kalmeta upoznao je premijera s dosad učinjenim u ovom sportskom kompleksu te najavio nova ulaganja. Još je jednom naglasio da je obnova ovih sportskih terena i popratnih sadržaja ogroman dobitak za građane, a posebice za sportaše jer se sada otvaraju nove mogućnosti organizacije sportskih manifestacija državnog i međunarodnog karaktera.

- Ovaj moderni sportsko-rekreacijski sadržaj u samom središtu grada slobodno koriste svi građani našega grada koji to žele, a od otvaranja sva su sportska borilišta ispunjena od jutra do večeri, objasnio je gradonačelnik Kalmeta.

Premijer Plenković ovom je prigodom izjavio da Zadar kao sportski grad zaslužuje suvremeno opremljene sportske objekte:

- Čuo sam za planove za gradnju otvorenog bazena koji će dodatno popuniti postojeće sadržaje i vjerujem da će taj centar privući i mnoge sportske klubove koji žele pripreme za natjecanja obaviti u Zadru.

Istaknuo je kako mu je drago da je dvorana na Višnjiku, izgrađena za rukometno prvenstvo 2009. godine, isplativa, da ostvaruje dobit i da je non-stop zauzeta.

- Koliko čujem, više od 1500 ljudi na dan u njoj trenira ili se bavi rekreativno sportom, rekao je Plenković.

Vezane fotografije

Andrej Plenković obišao sportska borilišta na Višnjiku Andrej Plenković obišao sportska borilišta na Višnjiku Andrej Plenković obišao sportska borilišta na Višnjiku Andrej Plenković obišao sportska borilišta na Višnjiku Andrej Plenković obišao sportska borilišta na Višnjiku Andrej Plenković obišao sportska borilišta na Višnjiku