Započeli radovi na izgradnji prometnice i križanja ulica Jurja Križanića i Put Bokanjca
Započeli radovi na izgradnji prometnice i križanja ulica Jurja Križanića i Put Bokanjca
Rekonstrukcija prometnice, križanja i postavljanje javne rasvjete.

Započeli su radovi na izgradnji križanja ulice Jurja Križanića i Put Bokanjca u Zadru. Ulica Put Bokanjca rekonstruira se u duljini od 260 metara od raskrižja s ulicom Franje Račkog do raskrižja s ulicom Skročini, a izgradit će se prometnica, križanje i javna rasvjeta. Izvođač radova su CESTE ZADARSKE ŽUPANIJE D.O.O. Nadzor je DONAT D.O.O. Ugovoreni iznos je 1.346.528,94 kuna bez PDV-a, odnosno 1.683.161,17 kuna sa PDV-om s rokom izvođenja od 180 dana.

Obavještavaju se vozači u cestovnom prometu da će zbog izvođenja radova društva Ceste zadarske županije d.o.o. na uređenju dijela ulice Put Bokanjca i izgradnji lijevog skretača na planiranom raskrižju s ulicom Jurja Križanića, od 1. veljače 2022.g. (utorak) do 1. srpnja 2022.g. na snazi biti privremena regulacija prometa.

U navedenom razdoblju promet će se odvijati naizmjenično jednim kolničkim trakom s pomoću prometnih svjetala (pokretnih semafora). Pozivamo sve sudionike u prometu da poštuju znakove privremene regulacije prometa.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

Privremena prometna regulacija

Vezane fotografije

Započeli radovi na izgradnji prometnice i križanja ulica Jurja Križanića i Put Bokanjca Započeli radovi na izgradnji prometnice i križanja ulica Jurja Križanića i Put Bokanjca