Vlajter-ego i Trećeprostor sljedeći su gosti Info-rooma
Vlajter-ego i Trećeprostor sljedeći su gosti Info-rooma

Nakon gostovanja udruga Mladi u EU iz Šibenika i Centra nezavisne kulture iz Zadra koji su se predstavili prošlog petka u sklopu projekta Info-room, Udruga ZOE – Centar za unaprjeđenje i razvoj zajednice i Grad Zadar nastavljaju s nizom predavanja koja donose primjere dobre prakse na području rada organizacija civilnog društva.

Tako će u petak 31. ožujka 2023. u 11 h u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar predavanja pod nazivom Izazovi djelovanja u malim ili novim sredinama održati udruge Vlajter-ego i Trećeprostor.

 Iz udruge Vlajter-ego iz Benkovca dolazi Dunja Gusić koja će pričati o projektima udruge, pokretanju glazbenog festivala Vlajternativa te podijeliti izazove djelovanja u manjoj sredini.

Zadarska kulturna scena odnedavno je bogatija za još jednu udrugu Trećeprostor koja je zagrebačku adresu i sjedište zamijenila Zadrom. Čime se sve bavi ova udruga, kako se snalazi i djeluje u novoj sredini, predstavit će Irena Boćkai.

 Događanje se organizira u sklopu projekta ''Izgradnja sustavne podrške organizacijama civilnog društva''. Projekt se provodi od 1. prosinca 2021. do 31. svibnja 2023. godine. Vrijednost projekta je 53.428,69 EUR-a uz 100% financiranje. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, te Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.