Učenici OŠ Voštarnica okitili bor gradske uprave
Učenici OŠ Voštarnica okitili bor gradske uprave

Gosti gradske uprave danas su bili učenici, ravnateljica  i nastavnice OŠ Voštarnica. Već tradicionalno, svake godine u ovo blagdansko vrijeme oni donose ručno rađene božićne ukrase za bor u predvorju gradske uprave. Poseban je to događaj za njih i  djelatnike Grada koji s velikom radošću sudjeluju u kićenju bora s djecom.

Druženju i razgovoru s najmlađima pridružio se i gradonačelnik Božidar Kalmeta kojem su djeca rado objasnila na koji su način radila dekoracije i što za njih znači Božić. Nakon toga druženje je nastavljeno u Maloj gradskoj vijećnici uz čašćenje i razgovor.Gradonačelnik je zahvalio  svim učenicima na krasnom božićnom drvcu koje će do blagdana svete Stošije krasiti predvorje Gradske uprave i naglasio kako je ovo kićenje jelke i druženje tradicija koju svakako treba zadržati. Djeca OŠ Voštarnica izrađuju ukrase, ove godine od pečene i bojane gline, u svojoj školskoj zadruzi "Mocire". Objasnili su kako im je to zabava, ali i izvor prihoda od prodanih radova, jer su neki od njih već zapaženi kao potencijalni suveniri koji bi moagli imati komercijalnu vrijednost.

Vezane fotografije

Učenici OŠ Voštarnica okitili bor gradske uprave Učenici OŠ Voštarnica okitili bor gradske uprave Učenici OŠ Voštarnica okitili bor gradske uprave Učenici OŠ Voštarnica okitili bor gradske uprave Učenici OŠ Voštarnica okitili bor gradske uprave Učenici OŠ Voštarnica okitili bor gradske uprave Učenici OŠ Voštarnica okitili bor gradske uprave Učenici OŠ Voštarnica okitili bor gradske uprave Učenici OŠ Voštarnica okitili bor gradske uprave Učenici OŠ Voštarnica okitili bor gradske uprave