Prvi dan nastave
Prvi dan nastave
Fotogalerija Galerija
Danas je prvi dan nastave za 6500 učenika osnovnih škola Grada Zadra, od čega je 930 upisanih prvašića.

Danas je prvi dan nastave za 6500 učenika osnovnih škola Grada Zadra, od čega je 930 upisanih prvašića. Njima  se danas, u Osnovnoj školi Stanovi, obratio zamjenik gradonačelnika Zvonimir Vrančić, zaželjevši im uspješan početak školovanja.
Osnovna škola Stanovi  preko ljeta je uredila svoje prostore i kroz ulaganje od preko milijun kuna obnovila sve sanitarne čvorove, sportsku dvoranu i hodnike. Time su učenici dobili još bolje uvjete za rad i učenje, a 74 učenika upisana u prve razrede novo okruženje u kojem započinju svoj školski put.
Zamjenik gradonačelnika, u pratnji pročelnika za odgoj i školstvo Jose Nekića, osim škole Stanovi, posjetio je i dječji vrtić Višnjik, pozdravivši i tamo djecu koja su krenula u novu pedagošku godinu. Ove je godine na području grada 2900 djece upisano u dječje vrtiće, te je Zadar jedan od rijetkih gradova u kojem su u vrtiće upisana sva djeca koja imaju potrebu smještaja u vrtić.

Vezane fotografije

Prvi dan nastave Prvi dan nastave Prvi dan nastave Prvi dan nastave Prvi dan nastave Prvi dan nastave Prvi dan nastave Prvi dan nastave Prvi dan nastave