Primanje za  predstavnike udruga „Juraj Gospodnetić“ iz Bosanskog Grahova i HVO Livno
Primanje za predstavnike udruga „Juraj Gospodnetić“ iz Bosanskog Grahova i HVO Livno
JVP Zadar donirat će vatrogasno vozilo Hrvatima Bosanskog Grahova.

Zamjenik gradonačelnika Ante Babić sa suradnicima, Nevenom Klarinom i Tihomirom Bakarićem, te zapovjednik JVP Zadar Željko Šoša primili su u Maloj vijećnici predstavnike udruga „Juraj Gospodnetić“ iz Bosanskog Grahova i HVO Livno.  Povod njihovog dolaska je donacija JVP Zadar vatrogasnog vozila Hrvatima Bosanskog Grahova. 

Hrvati u općini Bosansko Grahovo okupljeni oko udruge „Juraj Gospodnetić“ posljednjih godina intenzivno rade na povratku i naseljavanju Hrvata na područje Grahova. Udruga se bavi očuvanjem kulturne i povijesne baštine, ali i izgradnjom infrastrukture potrebne za život ljudi na tom području. Nakon požara koji je poharao područje sela Korita, osnovali su DVD Korita, a prvu donaciju opreme su dobili upravo od JVP Zadar. Ta suradnja, koja uspješno traje zadnjih 4-5 godina, nastavlja se i današnjom donacijom vatrogasnog vozila, koje će bez sumnje biti od velike koristiti dobrovoljnom vatrogasnom društvu. 

Vezane fotografije

Primanje za  predstavnike udruga „Juraj Gospodnetić“ iz Bosanskog Grahova i HVO Livno Primanje za  predstavnike udruga „Juraj Gospodnetić“ iz Bosanskog Grahova i HVO Livno Primanje za  predstavnike udruga „Juraj Gospodnetić“ iz Bosanskog Grahova i HVO Livno Primanje za  predstavnike udruga „Juraj Gospodnetić“ iz Bosanskog Grahova i HVO Livno Primanje za  predstavnike udruga „Juraj Gospodnetić“ iz Bosanskog Grahova i HVO Livno