Prijemi za uspješne sportaše
Prijemi za uspješne sportaše
Gradonačelnik Dukić čestitao na uspjesima i obećao daljnju potporu i suradnju Grada.

Gradonačelnik Branko Dukić sa suradnicama, pročelnicom za kulturu i sport Dinom Bušić i njenom pomoćnicom Snježanom Jurinić upriličio je danas primanja za niz uspješnih zadarskih sportaša koji su u posljednje vrijeme ostvarili zapažene rezultate. Čestitao im je na njihovim uspjesima i obećao daljnju potporu i suradnju Grada u svim aspektima.

Na prijemu su bile članice ženskih veslačkih ekipa VK Jadran sa svojim trenerima; četverac na pariće mlađih juniorki i dvojac na pariće mlađih kadetkinja, a obje ekipe su na nedavnom državnom prvenstvu osvojile prva mjesta u svojoj kategoriji.
Boksač Toni Filipi osvajač je brončane medalje s Europskih igara u Minsku, trenutno se priprema za nadolazeće svjetsko prvenstvo.
Jure Tadić najmlađi je današnji sportaš, državni prvak u šahu, u kategoriji do 9 godina, a stekao je pravo nastupa na svjetskom kadetskom prvenstvu u Gruziji iduće godine. 
S brojim uspjesima mogu se pohvaliti i odbojkaši OK Zadar, koji su se ove godine plasirali u Super ligu, te će nastupati u natjecanjima nove, više kategorije. Također, mlađi kadeti OK Zadar su osvojili drugo mjesto na državnom prvenstvu.

Vezane fotografije

Prijemi za uspješne sportaše Prijemi za uspješne sportaše Prijemi za uspješne sportaše Prijemi za uspješne sportaše Prijemi za uspješne sportaše Prijemi za uspješne sportaše Prijemi za uspješne sportaše Prijemi za uspješne sportaše Prijemi za uspješne sportaše Prijemi za uspješne sportaše