Gradonačelnik primio nagrađene sportaše
Gradonačelnik primio nagrađene sportaše
Gimnastičari, skakači u vodu i plivači kod gradonačelnika.

Mladi zadarski sportaši koji su u ovoj godini ostvarili zavidne rezultate danas su sa svojim trenerima došli na prijem kod gradonačelnika Branka Dukića.

Njihov naporan rad i predanost treninzima isplatila se, te su osvojili brojne medalje. Na projemo su bili:

Plivački klub Zadar- Lucija Mijolović koja je osvojila 1. i 2. mjesto na Europskom prvenstvu u plivanju za osobe s poteškoćama i njena trenerica Danijela Kurtin.

Klub skokova u vodu Zadar 2011.- Matej Nevešćanin koji je osvojio srebrnu medalju u sinhro skokovima u vodu na Svjetskom prvenstvu u Montrealu, Marko Huljev koji je na istom natjecanju bio peti i njihov trener Marko Sutlović, te predsjednik nacionalnog saveza skokova u vodu Marko Nevešćanin.

Gimnastički klub Salto- Tomislav Pavić- zlato na konju s hvataljkama, Greta Gašparović- zlato na preskoku, Lea Kapular- zlato na dvovisinskim ručama, Niko Nevešćanin- 4. mjesto na preči i Franko Šušić- bronca na konju s hvataljkama (svii na međunarodnom turniru u Novom Sadu), te njihovi treneri Josip Morožin i Alena Šimić.

Gradonačelnik im je svima čestitao na uspjesima i obećao podršku Grada Zadar i u budućnosti.

Vezane fotografije

Gradonačelnik primio nagrađene sportaše Gradonačelnik primio nagrađene sportaše Gradonačelnik primio nagrađene sportaše Gradonačelnik primio nagrađene sportaše