Prijave za utrku Wings for Life World Run u subotu moguće i na licu mjesta
Prijave za utrku Wings for Life World Run u subotu moguće i na licu mjesta

Iako su online prijave završene u nedjelju u ponoć, prijave će u ograničenom broju biti otvorene i na licu mjesta dan prije same utrke, 3. svibnja od 10 do 20 sati na Pozdravu Suncu, a plaćanje je moguće isključivo gotovinom. Svoj startni paket trkači mogu preuzeti isti dan na istom mjestu, a u nedjelju prijave više nisu moguće.

Wings for Life World Run, globalna utrka za koju se svijet mjesecima priprema pokucala je na vrata i u nedjelju 4. svibnja na svojoj startnoj liniji ugostit će tisuće ljudi u dosad neviđenom sportskom spektaklu. Istog trenutka 32 zemlje svijeta, 34 startne linije, šest kontinenata, 13 vremenskih zona i tisuće trkača iz 136 zemalja svijeta postat će jedno i trčati za one koji ne mogu. Prijave će biti otvorene u subotu od 10 do 20 sati na Pozdravu suncu u Zadru.

 Rekreativci, triatlonci, maratonci, amateri, profesionalci, plesači, skijaši, gimnastičari pa i oni koji se sportom nikad nisu bavili u nedjelju će sa zadarskog Pozdrava suncu u 12 sati po našem vremenu započeti utrku koja će objediniti svijet u jedinstvenoj startnoj listi na vrhu koje će ostati samo jedan pobjednik i pobjednica, koji će za nagradu dobiti put oko svijeta. Cilj utrke je prikupiti sredstva za neprofitnu zakladu Wings for Life koja se bavi istraživanjima leđne moždine.

Wings for Life World Run prva je utrka u kojoj trkači ne trče prema ciljnoj liniji, već ona ide za njima u obliku takozvanih Presretačkih vozila koji se određenom brzinom kreću jednako na svim svjetskim utrkama. Presretačka vozila i ostala vozila utrke osigurao je ORYX RENT A CAR. Više o utrci na www.wingsforlifeworldrun.com.

U nastavku možete pogledati i video trailer, na način da kliknete ovdje.

Vezane fotografije

Prijave za utrku Wings for Life World Run u subotu moguće i na licu mjesta