„Poslovni uzlet grada Zadra“ - besplatne edukacije za poduzetnike
„Poslovni uzlet grada Zadra“ - besplatne edukacije za poduzetnike

U petak, 13. veljače 2015. u Arsenalu u Zadru održava se manifestacija „Poslovni uzlet grada Zadra“, besplatne edukacije namijenjene poduzetnicima, obrtnicima, ali i svim zainteresiranima kako bi poboljšali svoja poslovna znanja. Manifestaciju organiziraju Poslovni dnevnik, Grad Zadar i Zadarska županija. 

Događanje će otvoriti Stipe Zrilić, župan Zadarske županije, Zvonimir Vrančić, zamjenik gradonačelnika Zadra, Nadica Žužak, pomoćnica ministra poduzetništva i obrta te Mislav Šimatović, glavni urednik Poslovnog dnevnika.

Nakon uvodnih govora nekoliko zadarskih poduzetnika će ispričati svoju priču o poslovnom uspjehu, a predstavnici Zadarske županije predstavit će potencijale gospodarskog razvitka Zadarske županije. Nakon uvodnog dijela slijede besplatne edukacije za sve prijavljene sudionike.  

Cilj događaja je poduprijeti malo i srednje poduzetništvo te obrtništvo. Riječ je o edukativnoj manifestaciji na kojoj ćemo poduzetnicima i obrtnicima omogućiti cjelodnevne besplatne seminare i edukacije. Poduzetnike će educirati renomirani stručnjaci iz raznih područja koji će polaznicima prenijeti svoja znanja i iskustva iz vlastite prakse.

Detaljnije informacije o navedenom događaju dostupne su na linku:

http://www.poslovni.hr/events/grad-zadar

Program edukacija dostupan je na linku:

http://www.poslovni.hr/media/forum-user-upload/files/38/38968def6a444feda0a885f21b678ee2.pdf