Naučite kako razviti brend strategiju
Naučite kako razviti brend strategiju

Poduzetnici, obrtnici i svi zainteresirani koji želite dodatno stručno znanje kojim ćete pospješiti svoje poslovanje prijavite se na besplatne edukacije u Zadru 13. veljače 2015. u Arsenalu (Trg tri bunara 1) u sklopu projekta Poslovni uzlet˝Poduzetnici će naučiti koristiti jednostavan alat uz pomoć kojeg će biti u stanju efikasno planirati investicije u oglašavanje bez obzira na budžet kojim raspolažu˝, poručio je Karlo Stojčević koji će održati edukaciju Moja brend strategija – kako postaviti, planirati i realizirati strategiju robne marke u Hrvatskoj na Poslovnom uzletu grada Zadra.

Edukacija Karla Stojčevića praktičnog je karaktera, a na njoj ćete naučiti kako artikulirati dodatne vrijednosti proizvoda ili usluge u odnosu na kupca i vašu konkurenciju. To je ono što većinu poduzetnika muči, a Stojčević će ponuditi rješenja za taj sveprisutan problem. Kako tvrdi, demistificirat će temu i pomoći u nekoliko konkretnih koraka doći do cilja.

˝Edukacija će dati odgovor na pitanje kako premostiti bezdan između dugoročnih i kratkoročnih ciljeva brenda. Kao i u većini poslovnih situacija, bitno je razlikovati strategiju od taktika. Krenut ćemo od osnovnih stvari od kojih se sastoji svaki brand, a razgovarat ćemo i o karakteristikama vaših proizvoda ili usluga koje su ključne te iz primjera pokazati kako  gledati druge brandove s kojima se natječete te što je ključno u pristupu vašem kupcu ˝, tvrdi Stojčević.

Oglašavanje je poduzetnicima često predstavljano kao apstrakcija, no kao i u ostalim djelatnostima tako i u oglašavanju postoji "tablica množenja" koju vrijedi zapamtiti i primjenjivati svakodnevno. Baš tu tablicu množenja približit će vam ova edukacija i time olakšati vaše poslovanje. Premda su zakoni brandinga uvijek isti, predavanje će biti korisno vlasnicima tvrtki koji nemaju stalne zaposlenike u marketingu, početnicima u poslovanju, ali i onima koji su dug niz godina u poslu i žele saznati kako iskoristiti sve marketinške alate što kvalitetnije.

Mjesto na besplatnim edukacijama Poslovnog uzleta osigurajte ovdje, a popis preostalih edukacija koje će pospješiti znanje i poslovanje poduzetnika i obrtnika pogledajte ovdje.  Nakon Zadra, Poslovni uzlet održat će se i u Puli 27.veljače 2015.