Papa u srcu
Papa u srcu

U Osnovnoj školi Petra Preradovića u Zadru danas je održana literarno - likovna priredba, kojom se nastavlja obilježavanje Dana Grada Zadra. Učenici osnovnih i srednjih škola na cijelom zadarskom području izrazili su svoja sjećanja i osjećaje prema Papi te na taj način doprinijeli znanstveno - kulturnoj manifestaciji ˝Dani Ivana Pavla II.˝. Na priredbi je okupljene pozdravio i zadarski nadbiskup, mons. Želimir Puljić.

Mnoštvo učenika, profesora, ravnatelja i mentora okupilo se danas u dvorani Osnovne škole Petra Preradovića, kako bi sudjelovali u predstavljanju likovno - literarnog izričaja na temu desete obljetnice posjeta pape Ivana Pavla II. Zadru. Premda su neki od učenika tada bili maleni, ipak je svaki od njih na svoj način doživio Papu.

˝Nema ništa ljepše, nego kad dijete kaže svojem ocu: hvala ti. Lijepo je što vi danas kažete hvala Svetom ocu, što je došao i što je ostao u našim mislima.˝ - kazao je mons. Puljić.

Prisutne je pozdravio i ravnatelj škole domaćina, profesor Milan Marasović. Potom su nagrađeni najbolji radovi osnovnih i srednjih škola, a tijekom priredbe je organiziran i prigodan glazbeno - plesni program.

Vezane fotografije

Papa u srcu Papa u srcu Papa u srcu Papa u srcu Papa u srcu Papa u srcu