Otvoreno 20. državno športsko natjecanje dragovoljaca i veterana Domovinskog rata
Otvoreno 20. državno športsko natjecanje dragovoljaca i veterana Domovinskog rata
Fotogalerija Galerija
Ove godine u natjecanjima sudjeluje 1000 sudionika iz svih hrvatskih županija.

Danas je u Zadru svečano otvoreno 20. jubilarno Državno športsko natjecanje dragovoljaca i veterana Domovinskog rata. Ove godine u natjecanjima sudjeluje 1000 sudionika iz svih hrvatskih županija.

Otvaranju su nazočili general Đuro Dečak, izaslanik predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, general bojnik Vlado Bagarić, koji je natjecanje i otvorio, potom, general bojnik Mladen Fuzul, pomoćnik ministra branitelja, Ivan Grujić, gradonačelnik Grada Zadra, Božidar Kalmeta, župan Zadarske županije Stipe Zrilić te brojni drugi predstavnici branitelja i braniteljskih udruga.

Gradonačelnik Kalmeta pozdravio je sve sudionike izrazivši ponos što se ovo jubilarno natjecanje održava baš u Zadru. - Mnogi od vas koji sad stojite tu pred nama branili su Zadar. Nedavno smo obilježili i Dan obrane našega grada, ne kako bismo živjeli u prošlosti već kako bi mladi znali tko je najzaslužniji za pobjedu u Domovinskom ratu i tko je udario temelje na kojima danas gradimo slobodnu i neovisnu Hrvatsku, poručio je gradonačelnik Kalmeta.

 

Vezane fotografije

Otvoreno 20. državno športsko natjecanje dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Otvoreno 20. državno športsko natjecanje dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Otvoreno 20. državno športsko natjecanje dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Otvoreno 20. državno športsko natjecanje dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Otvoreno 20. državno športsko natjecanje dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Otvoreno 20. državno športsko natjecanje dragovoljaca i veterana Domovinskog rata