Novo igralište na Vidikovcu
Novo igralište na Vidikovcu
Završena 1. faza izgradnje kanalizacijske mreže na Sinjoretovu.

Gradonačelnik Grada Zadra, Branko Dukić nastavio je svoje radne obilaske zadarskih četvrti pa je tako sa suradnicima obišao mjesne odbore Vidikovac i Sinjoretovo. Na Vidikovcu se susreo s predsjednikom MO Jurom Kneževićem s kojim je razgovarao o uređenju okoliša zgrade mjesnog odbora te o budućem proširenju prometnice u ulici Mile Gojsalić. Stvoreni su svi preduvjeti ( otkup terena – izrada projekta) kako bi radovi na novom dječjem igralištu uz mjesni odbor mogli krenuti po završetku turističke sezone.

S građanima Sinjoretova gradonačelnik Dukić obišao je lokacije koje bi se mogle iskoristiti za javne sadržaje kao što dječja i sportska igrališta, a razgovaralo se i o potrebi izgradnje dječjeg vrtića.  Također, privedena je kraju prva faza projekta izgradnje kanalizacijske mreže u kojoj je izgrađeno 1710 metara cjevovoda odvodnje, a čime će biti omogućeno oko 100 novih priključaka na sustav odvodnje i pročišćivača otpadnih voda. Građani su informirani kako će tijekom travnja dobiti obavijesti o mogućnosti i načinu provedbe priključka. Istovremeno je započela i druga faza izgradnje  što će u konačnici stanovnicima Sinjoretova znatno poboljšati uvjete stanovanja.

Vezane fotografije

Novo igralište na Vidikovcu Vidikovac Novo igralište na Vidikovcu Novo igralište na Vidikovcu Vidikovac Novo igralište na Vidikovcu Novo igralište na Vidikovcu Sinjoretovo Sinjoretovo Sinjoretovo Sinjoretovo